Dobrze by było, ja na aż tyle nie liczę chociaż myślę że ponad 100 będzie, nie wiem kiedy ale będzie. Wkład wyciągam w okolicach 70zł i potem już na luzie można obserwować jak leci dalej :)
Niby jak? EMI i Londyn to nie jest lot w kosmos czy wynalezienie szczepionki na COVID. Jesteśmy tu i teraz i jak dojdzie do 8 to będzie dobrze. Proszę myśleć realnie.
Panie realny, proszę napisać, że ta spółka jest dobrze wyceniona i rzeczywiście jej wartość oscyluje w graniach 65-70mln
EMI I UK to nie jest lot w kosmos ani szczepionka na covid ale kolejne biegi w samochodzie, 5,6. Spółka aktualnie rozwija się w sposób intensywny, jest to bardzo dobry znak, niech zabezpieczy procesy, uzyska wymagane licencje, wdrąży nowe KNOW HOW, później zostanie sposób rozwoju ekstensywny, czyli skalowanie, przełożenie tego na nowych pracowników w nowych krajach. Pragę przypomnieć, że tutaj nie ma hali produkcyjnych, skalowalność powinna być prosta, jedyny czynnik problematyczny to człowiek. A prezes ma w czterech literach aktualny kurs, on myśli jak tu dobrze wejść na 11 rynków europejskich.
dobrze napisane, będzie wzrost kursu w najmniej oczekiwanym momencie po tym co już osiągnęli powinno być w granicach 20 zł za akcje a jeśli wejdą już na Londyn to spokojnie w granicach 50 zł z tą kasą co mają z emisji na ten rynek cierpliwość popłaci