Jak pisałem że was tutaj wszystkich powieszą na haki i że obserwator was wciąga w machinę śmieci to skomlenie było że obrażam że kłamie.
Proszę. 46 gr.
Obrot 1200
Wycie samotnych wilków.
Powodzenia życzę.
Spółka dramat do inwestycji.
Ps. Gdzie jest plg co się gorączkował i zgłaszał mnie do knf??
Hahahah
Taaaak.
Szarpać będą po 2 zł bo wystrzeli!!!
Wez wyjmij rękę z nocnika, wcisnęli wam śmieciowy papier.
Gdzie są cwaniacy?
Nawet wyjść się nie da nie zwalając kursu do 0.25 gr przy większych pakietach
Po 0.4 i ty nie jesteś ubrany?
Chyba że masz 1000 akcji.
Tutaj musi być min 0.70 zeby zacząć wychodzić bez straty.
Większe ruchy....
Przestańcie brać to co bierzecie, albo die z ludem podzielcie bo nieźle wali.
Ps.obserwator za to wie wszystko....
Dnia 2021-05-05 o godz. 15:51 ~Kuki napisał(a): > Po 0.4 i ty nie jesteś ubrany? > > Chyba że masz 1000 akcji. > > Tutaj musi być min 0.70 zeby zacząć wychodzić bez straty. > > Większe ruchy.... > > Przestańcie brać to co bierzecie, albo die z ludem podzielcie bo nieźle wali. > > Ps.obserwator za to wie wszystko....
Pamiętaj, żeby zmienić pampersa przed snem, Janusz :))
widziałeś ile poszło już papiera? i ciągle ponad 40 gr . więc mój pakiecik jakbym zrzucił to praktycznie zerowa reakcja. a tu poszło ponad 3 razy tyle i ktoś odbiera...
Czy wy tak na poważnie???
Jesteście inwestorzy co mają 5000tys papiera i cwaniakujecie?
Hahahahha
Ulica, mleko pod nosem wam się zważyło.
Jak byście mieli przy cenie 0.40 x 200 000 papiera to rozumiem. Ale z czym do ludzi leszczyno.
Ps. Nie podpowiadaj hahahha uśmiałem sie
Dnia 2021-05-10 o godz. 15:48 ~Kuki napisał(a): > Czy wy tak na poważnie??? > > Jesteście inwestorzy co mają 5000tys papiera i cwaniakujecie? > > Hahahahha > > Ulica, mleko pod nosem wam się zważyło. > > Jak byście mieli przy cenie 0.40 x 200 000 papiera to rozumiem. Ale z czym do ludzi leszczyno. > > Ps. Nie podpowiadaj hahahha uśmiałem sie
Ty, Janusz, wiesz, że "5000tys" to więcej niż "200 000"? :))
A ty tak powaznie? Przeciez to co ty wypisujesz to typowa podstawowka lepiej bys lektury poczytal a nie dawartosciowywal sie na forum bo kto ile ma i co bedzie to takiemu kmiotowi nikt nie powie takze do nauki
Ynwestory.
Sluchajta.
Ja to tu mam polewkę.
5000 tys papiera i leszcz cwaniakuje goru spółki. Tak będą brać papier po 2 zeta.
Dawaj obserwatora, łyknie.
Mam gdzieś te wasze podstawowe komentarze.
Przestańcie.
Obrot 10 000.
O czym mowa.
No pewnie.
Król giełdy.
Życzę powodzenia bo zaraz będzie 2 zeta.
Trzeba się ustawić na zakupy po 0.40 bo to już jutro później wg waszej rady wyjdę po 2 zeta.
No jaja.
Dnia 2021-05-11 o godz. 17:34 ~Kuki napisał(a): > Ynwestory. > > Sluchajta. > > Ja to tu mam polewkę. > > 5000 tys papiera i leszcz cwaniakuje goru spółki. Tak będą brać papier po 2 zeta.
Jaka kasa?
To są grosze.
Wałek jak na ursusie.
Trzeba mieć sieczke zamiast mózgu zeby to kupowac.
Gdzie jest plg i obserwator.
Podawali mnie do knf jak ostrzegałem.
Teraz wcisnęli wam te akcje i się śmieją hahhha