• Licytacja Autor: ~Misiek [94.75.95.*]
    Zamiast się wzajemnie obrażać i napinać, to niech każdy napisze co się wydarzy z kursem spółki w ciągu miesiąca. Jedna sensowna wypowiedź i zobaczymy kto lepiej dostrzega to co się dzieje.
    Ja zapoczątkuję. W mojej ocenie spółka zbliża się do wybicia, poziom 75-80 groszy.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Licytacja Autor: ~200mln [188.146.37.*]
    Dobra inicjatywa.
    Jakbyś jeszcze dopisał na jakich założeniach opierasz swoją tezę
  • Re: Licytacja Autor: ~Sugardady [94.254.196.*]
    Stagnacja na poziomie 60-65gr najbliższy miesiąc.
  • Re: Licytacja Autor: ~Misiek [94.75.95.*]
    200 mln,
    Nie filozofuj proszę na tym wątku, tylko napisz swoją prognozę. W tym wątku nie zachęcam nikogo do wypowiedzi o śmieciach, dzidach, naganianiu czy sypaniu/skupie prezesa. Tego już się da czytać na stu innych wątkach forum GENRG. Albo jakiś konkret albo że nic się nie wydarzy.
    Pozdrawiam
    Misiek
    Obstawiam wybicie 18 maja i w olejnych dniach po wynikach Q1.
    Zasięg w przedziale 80gr-90gr

Uważam, że podawanie szacunków bez poparcia założeniami to zwykła loteria.
    200 mln,
    Na GPW bardziej decyduje szczęście czy wiedza?
    Ja też wolę dyskusję na argumenty, ale na GENRG jej nie ma, na ogół ktoś wylewa swoje frustracje na Ciebie, Ty coś odpowiadasz i nic z tego nie wynika.
    Jaką ja mam spółkę, która powinna chodzić po kilka PLN. Dosłownie wszystkie argumenty świata. A włóczy się poniżej 1,5 PLN.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Licytacja Autor: ~invest1 [89.228.47.*]
    Do misiek bardzo trafna uwaga ,same sedno sprawy nic dodac ani ujac
    Dużo zależy od tego ile czasu trwa akumulacja.

Dzisiaj znowu podaż straszy.
    Może grupowo rozbierzemy?
  • Re: Licytacja Autor: ~Levmat [94.254.205.*]
    Po pierwsze widać że komuś wyraźnie zależy na tym żeby kurs nie szedł w górę po drugie dużo to wisi na hakachpo trzecie jest ule tutaj sfrustrowanych że chcieliby jak najszybciej pozbyć się tego gniota moja prognoza ten tydzień 65 gr przyszły 70 przez 3 tygodnie
  • Re: Licytacja Autor: ~Paweł [37.47.27.*]
    kurs już mega się ściaśnił w trójkącie więc musi być w końcu jakaś porządna góra obstawiam że wyniki i 1zl po powinno być więc zobaczmy
    A propos propozycji 200 mln do rozebrania w przedziale 0,615-0,62 jest 50 tysięcy akcji, czyli potrzeba niespełna 31 tysięcy PLN. Uzbieramy tyle? Myślę że przy rozbiórce uciekną, ale trzeba być gotowym na dokończenie akcji, bo inaczej to kompromitacja...
    To teraz zmieniamy charakter licytacji.
    Ktoś pierwszy złoży deklarację?
    Pozdrawiam
    Misiek
    Biorę 10.000 bez problemu
    Ja połowę tego.
    Do zadeklarowania jeszcze 35 tysięcy sztuk...
    Czekamy
    To zwiększ do 10 tys. to ja wezmę 20 tys..
    Zostanie jeszcze 20.tys
    Jak się zbierze ekipa to proponuję start o 13:00
    Z przykrością stwierdzam słaby akcjonariat.
    Bez wymiany akcjonariatu będzie trudno o wzrosty
    Serio, nikt więcej?
    Ja dokładam. Wezmę 7-8k.
    Kto jeszcze?
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Licytacja Autor: ~Nop [51.38.83.*]
    Zazwyczaj takie nieplynne walory pompuja płatne grupy fb, jest tam ich setki, tysiące osob. Na zeszlorocznej hossie pompowali niezle różne i tu ch6ba tez, cos tam ns grupie wspominali rok temu na ogólnej ze pan k. I jego chlopaki pompowaly.
    Tyle że to szybkie i krótkie pompy i zwala.
    A czy tu co będzie niewiem.

Dzis z rana z lewej na tko 2mln i 400k pewnie prezes sobie jaja robi, nie pierwszy raz a kurs up i zjazd i tak w kolo hehe
  • Re: Licytacja Autor: ~Hh [93.175.108.*]
    W krótkim czasie niestety nic tu się nie wydarzy co najwyżej bujanie 0.5 - 1.0. Długoterminowo jeśli pójdziemy w wodór i wiatraki jest szansa, ale to perspektywa 2030-2040. Do tego czasu może prezes wysypie się już z akcji. I zależy czy spółka będzie chciała się rozwijać. Jak ktoś chce zamrozić kapitał na min kilka lat to warto spróbować. Wszystko powinno się wyjaśnić w tej perspektywie finansowej UE którą drogą pójdziemy. Naganianie najaktywniejszego kolegi tutaj jest niepotrzebne.
    Tłumacząc z polskiego na nasze - czekamy z lewej poniżej 60 gr
  • Re: Licytacja Autor: ~Misiek [37.47.55.*]
    Widzę że większość komentatorów nie podjęła się prognozy. Łatwiej oceniać po fakcie...
    Pytałeś 200 mln na jakiej podstawie typuję co się stanie. No patrzę sobie na wykres roczny, 6M i 3M i chyba ich interpretacja jest dość jasna. Dodatkowo ruch ponad 62 grosze spowoduje że wszystkie kreski dadzą sygnały kupna lub mocnego kupna w każdym interwale.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Licytacja Autor: ~Misiek [37.47.62.*]
    To chyba czas na podsumowanie licytacji. Nie trafił nikt, bo ciężko mi przyjąć do konkursu zgłoszenie że kurs będzie się wahał w przedziale 0.50-1.00... Najbliżej był Sugardady...
    Udało się jeszcze podebrać parę tysięcy akcji kilka groszy poniżej 60 i czekam na wybicie po trochę już według mnie przeciągniętej w czasie konsolidacji.
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Licytacja Autor: ~200mln [188.146.32.*]
    Ja też już czekam.
    Chyba, że kurs zejdzie poniżej 55gr to będę dobierać.
    Generalnie jest dobrze. Wszyscy zmęczeni marazmem na kursie co jest zrozumiałe.
    Natomiast co ważne nikt złego komentarza na spółkę nie jest w stanie napisać.
    Najlepszą strategią jest w tej chwili cierpliwość
  • Re: Licytacja Autor: ~pawelkot [87.75.53.*]
    wciaz mozna tanio dobierac
  • Re: Licytacja Autor: ~Teee [116.203.47.*]
    Od okolo złotowki ten klaun pisze że jest dobrze a juz polowe taniej. Do tego z poczatkiem roku na 0,7xx naganial cale dnie.
  • Re: Licytacja Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    po co miauczysz czlowieku nie widzisz konsolidacji po zeszlorocznych wzrostach i mimo wszystko skupu
  • Re: Licytacja Autor: ~Levmat [5.173.252.*]
    tego gniota to nawet wyjść nie można spuść co to się dzieje ludzi oczy wymarzycie
  • Re: Licytacja Autor: ~200mln [188.146.2.*]
    Sprawdzaj pisownię zanim wciśniesz WYŚLIJ
[x]
GENRG 4,76% 0,18 2024-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.