• nowa umowa Autor: ~mm [91.206.154.*]
    556 tys zł
  • Re: nowa umowa Autor: ~KFG [82.16.243.*]
    Slabiutko. Malo. Ochlapy z rynku. Tak to oni 3 banki zysku w '21 wykreca. Stad kazdy ucieka od papieru. Nie widac wyjscia z bessy tu.
  • Re: nowa umowa Autor: ~Hmmm [31.183.244.*]
    Jeżeli myślisz, że Geotrans największe marże wykręca z kontraktów to widać jaka z ciebie psia fujara :) Ogólnie to podoba mi się to, że każdego dnia warujecie tu na forum. Na spółce, która was rzekomo nie interesuje hahaha poprawiacie mi humor, to lubię.
  • Re: nowa umowa Autor: ~KFG [82.16.243.*]
    Ciesze sie, ze moge pomoc . Pozdrawiam. Rzeczywiscie rozwazam swoja obecnosc na tym forum. Kiedy we wrzesniu sprzedawalem akcje powiedzialem : kierunek 15pln czas uciekac. Fala hejtu i smiechu jaka mnie spotkala ze strony 'fachowcow' z tego forum sprawila, ze musialem zostac i krok po kroku pokazywac kto mial racje. Przypominam ze druga strona sporu 60pln za akcje gts uwazala za smiesznie niska. W tamtym tygodniu bylo bodajze 15.6 pln ID po szacunkach. Chyba nie bedziemy sie o te pare groszy spierac co? Panowie inwestorzy? Ja nie mam watpliwosci, ze 15.00 pln tez zobaczymy. Ja moge poczekac. Polubilem Was hehe
  • Re: nowa umowa Autor: ~Hmmm [31.183.244.*]
    Możemy zobaczyć zarówno 15, jak i 60. Kwestia czasu o jakim mówimy :)
[x]
GEOTRANS -1,16% 5,12 2026-05-15 14:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.