wskazniki wygladaja juz atrakcyjnie..i jeszcze ta pozcja gotowkowa..papier jedt bardzo stabilny..mam nadzieje ze tu fundusze typu qrs wiecej zaryzykuja..sami tego nie dzwigniemy wyzej
patrzac po spolkach stalowych juz wiemy czemu pgo sciagneli przed czasem..na zamecie cale g bedzie a nie zyski..straszny mul nawet po takich wynikach..zamet mial racje ze tak psioczyl..
powiedzcie mi jeszcze jedno...czy te matolki mogly kupic wiecej stali i sprzedadza drozej towat czy po prosu beda napedzac zyski producentom stali? siedza w tym tyle lat.przewidzieli..czy bedzie placz?
Tego nikt na forum Ci nie powie. Jedynie zarząd i prezes ewentualnie Domagala wie ale nikt nie udzieli odpowiedzi. Grają widzę w kulki tu z akcjonariuszami. Nie kryje wszedłem tu po sprzedaży Pgo z myślą o kolejnym wezwaniu albo wzrostach bo spółka tania i perspktywiczna ale widać że tdj zamierza dusić tu dłużej wzrosty..
mialem nie narzekac , ale sie nie da tdj drze kase nawet od fmf w pozyczkach, jak w swoim folwarku to ja tez pojde do zamet bo jestem wlascicielem to jest zarzad w kieszeni tdj, tutaj tez nie pwoiem ze marionetki, ale blisko a moze jakies info o inwestycji albo cos? kuriozum by bylo jakby zamet tez im pozyczyl bezczelnosc