Dnia 2021-05-04 o godz. 10:46 ~jankes napisał(a): > inwestorzy o emisji sporej wielkości pakietu nowych akcji która się tu nastąpi lada moment
przecież prezes obiecał, że tylko pod warunkiem kapitalizacji 60 mil więc wszyscy czekają na cenę ponad 60 zł za akcje .. :)
nie wierzysz w słowa prezesa .. ?? przecież skoro obiecał to tak powinno być .. :) :) :)
Ghost-man czekaj sobie na te twoje 12 zł może się doczekasz ale nie naganiaj na spadki, bo się kompromitujesz miałem cię za osobę która potrafi dobrze czytać AT ale wychodzi na to że jesteś zwykłym naganiaczem.
Dnia 2021-05-04 o godz. 19:20 ~Janusz napisał(a): > Ghost-man czekaj sobie na te twoje 12 zł może się doczekasz ale nie naganiaj na spadki, bo się kompromitujesz miałem cię za osobę która potrafi dobrze czytać AT ale wychodzi na to że jesteś zwykłym naganiaczem.
na nic nie czekam ... obserwuje i się uczę "zapamiętuje" ten manewr " z dodrukiem" jest dla mnie czymś nowym ...
jakie AT możesz wyrysować na spółce która dodrukuje ~70 % akcji po osiągnieciu kursu akcji około 60 zł( w cenie 0,10 zł) niezależnie czy będą coś robili, czy będą na czymś zarabiali ... wystarczy tylko przekładać z kieszeni do kieszeni po coraz wyższej cenie ...
AT tu mówi, a raczej zarząd mówi że musi być te 60 zł .. więc po co cokolwiek analizować .. kup, trzymaj i czekaj :) :)
polecam czytać ze zrozumieniem, będzie emisja warrantów, które po spełnieniu warunku - kapitalizacja minimum 60 mln zł, umożliwią nabycie tanich akcji. Dla lepszego zrozumienia napiszę dużymi literami EMISJA WARRANTÓW :)
Dnia 2021-05-04 o godz. 20:58 ~Enigma napisał(a): > polecam czytać ze zrozumieniem, będzie emisja warrantów, które po spełnieniu warunku - kapitalizacja minimum 60 mln zł, umożliwią nabycie tanich akcji. Dla lepszego zrozumienia napiszę dużymi literami EMISJA WARRANTÓW :)
dokładnie .... dokładnie to nasz prezes ukochany obiecuje .. :) :) czyli jedziemy na 60 zł .. aby on mógł dostać te warianty ... :) :) i nawet nie musi pracować bo zyski tu nie maja znaczenia .. :) :)