Ciekawe kto ci płaci za troloeanie. Dziś wystawiałem jakieś marne 700 sztuk po 5.48 to nawet tego nie chcieli brać a ty naganiasz na ten szajs i bzdury o 10 piszesz
Dnia 2021-05-04 o godz. 21:43 ~Abc napisał(a): > Ciekawe kto ci płaci za troloeanie. Dziś wystawiałem jakieś marne 700 sztuk po 5.48 to nawet tego nie chcieli brać a ty naganiasz na ten szajs i bzdury o 10 piszesz
Nikt mi nie płaci uważam że po wynikach za 1 kwartał będzie to jedna z najniżej wskażnikowo wyceniananych spółek na GPW ,DO 13,05 ZOSTAŁO nie wiele czasu /
Zaczyna się skubanie, na razie powolne. Do końca maja 10 zł powinno tu być. Jeszcze rynek nie zauważył, że Ipopema liczy się na rynku, dostaje większość poważnych zleceń: Huuuge, Biomed, Sołowow, i inne. Ciekawe jakie będą za tydzień wyniki.
Dnia 2021-05-06 o godz. 15:33 ~Dycha napisał(a): > Zaczyna się skubanie, na razie powolne. Do końca maja 10 zł powinno tu być. Jeszcze rynek nie zauważył, że Ipopema liczy się na rynku, dostaje większość poważnych zleceń: Huuuge, Biomed, Sołowow, i inne. Ciekawe jakie będą za tydzień wyniki.
Dywidendę mogą wypłacić tylko z zysku jednostkowego. Max 75% jednostkowego. Nie liczyłbym na wiele. Dla przypomnienia - główny kontrybutor zysku (TFI) jest w skonsolidowanym i ten zysk do dywidendy się nie wlicza 0,25 zł / akcja to realne założenie
Jednak dywidenda mniejsza niż 50 gr, ale i tak nie jest źle. Jak na największy TFI na GPW, akcje nadal są nisko wyceniane. Wskaźniki są bardzo atrakcyjne, myślę, że godziwa wycena to co najmniej 10 zł za akcję.