Z Kluczykiem to raczej nie, bo jakby nie patrzeć, on już po drugiej stronie.
Świeć Panie nad jego duszą.
Ale kiedyś był tu taki jeden, co usilnie forsował kooperację z Electrimem i Zygmuntem Solorzem :)
Tak że ten tego.....gdyby to się urealniło, to deal na akcjach byłby kosmiczny.
Mądujecie tutaj, a próbował ktoś z was znaleść kiedy są wyniki tego konkursu o dofinansowanie? Ja próbowałem i nie znalazłem nawet regulaminu tego projektu
Daj spokój, szukał nie szukał, znalazł nie znalazł, to spółka działała by na swoją szkodę i prawdopodobne wykluczenie z notowań albo całkowite zdjęcie z giełdy z powodu przekazywania nieprawdziwych informacji.
Przyznaj się pozbyłeś się akcji i trochę lipa kurs idzie do góry a ty nie wiesz co zrobić jak by była taka lipa to w lutym by podawali info o złotych górach ! Tylko po to by kurs poszedł do góry a z tego co pamiętam w lutym było po 25 gr a nie teraz jak kurs spadł po 13. Ja czekam i mam i żaden troll mnie nie zniechęci do trzymania kupowałem po 14 gr nie sprzedawałem jak było po 30 poczekam jak będzie 1pl+
TP napisałeś do Skubas a on raczej pro wzrost... Chyba miało być do mnie to odpowiem, jestem załadowany po same bile, wleciałem jeszcze przed euforia... Dlatego szukam informacji- pisze ze nie znalazłem bo liczę że ktoś lepiej szpera i się podzieli
Pewnie...
Jeden czy dwóch nie tak dawno pisało, że ten dodatkowy zapis o farmach FW w statucie to ściema, teraz piszą, że ten projekt i wniosek że o dofinansowanie to też ściema, a za chwilę będą pisać, że sama platforma to też ściema, że jest wirtualna, oczywiście, gdy projekt zostanie zmaterializowany.
Zawsze w tej spółce denerwowało mnie ubogie komunikaty albo żadnych normalnie to ten komunikat powinien być trzecim 1 info że szukają partnera do takiego i takiego projektu 2 info z kim nawiązali współpracę nad takim i takim projektem i 3 info że projekt jest gotowy i czeka na rozpatrzenie i decyzję tak wygląda normalna komunikacja z akcjonariuszami i wtedy kurs się trzyma i każdy wie że coś się robi!!!
Tylko sam widzisz jak tu idzie ta podbitka....normalnie to już by tu było we wtorek 40 groni a tu był wyszczal z kapiszona....będą jaja jak jeszcze we wtorek się zacznie znowu osuwać...
No te bujanki i wolumen są tragiczne, ktoś wywala akcji za 800zl a na koncie widzę -10%, dobrze ze kumam co to wolumen i jak to działa - mam wrażenie że wiele osób nie, tutaj wystarczy 20k i można hulać raz w jedna raz w drugą
Był taki projekt w latach 14-20. Napisałem że nie mogę znaleźć, zwykle pisze tam jaka jest pula, terminy ( chociaż poglądowo), coś można z tego wycisnąć. Tutaj widzicie po 15 zł za akcje a nikt regulaminu nie szukał nawet.