• Będzie pogoda barowa Autor: ~KTosia [37.30.48.*]
    A bary zamknięte. No nie wiem czy się w majówkę dogadają. Ktosie-1, przyjadą na tego grilla czy nie przyjadą?
  • Re: Będzie pogoda barowa Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    A jak przyjadą, czym Pani domu raczy pobudzić podniebienia swoich gości ? , ma się rozumieć z grilla .
    Jeden dzień mnie nie ma i sześcioma tysiącami taki minus, co za ynwestory i ten moderator maniak sprzedaży po 50 szt
  • Re: Będzie pogoda barowa Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    A jak przyjadą, czym Pani domu raczy pobudzić podniebienia swoich gości ? , ma się rozumieć z grilla .
    Jeden dzień mnie nie ma i sześcioma tysiącami taki minus, co za ynwestory i ten moderator maniak sprzedaży po 50 szt
  • Re: Będzie pogoda barowa Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    No, coś promocja była:). A na grilla w taki ziąb to tradycyjnie karkoweczke proponuję. Sposobów mnóstwo! No i sery, pleśniowe najlepsze i papryka. Łoscypek też dobry,ale taki podrabiany ze krówki... Ja jednak wybieram.. może to brzydko brzmi ale... KASZANKĘ!!! ( gryczana oczywiście i oczywiście we flaku i na chrupiąco- uwaga bo strzela:))))). No to smacznego. A ! i jak to nasz wódz: musztarda potaniała!!:)
    A potem to chyba że 30 km na rowerku.
  • Re: Będzie pogoda barowa Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    No to jak już wszyscy obzarci to szykować ostrogi bo w poniedziałek na Dev bedzie jazda. Spekula nie popuści. No i Ktosiu1 czeba było chyba czekać. Takie życie niestety. Pełne niespodziewanek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.101.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Fiu fiu. Ostro coś było... Kaszanka zaszkodziła czy jak?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    A nic nie było ostrego, i nic nie zaszkodziło . Ten morderator jakiś uczulony , ale co tam będziemy się przejmować morderatorem .
    Mówisz, że za bardzo spanikowałem na dev? , zobaczymy jak to będzie wyglądało po otwarciu - może sportowo , kto wie . Jedno na pewno jest pewne - nasza tytanowa perła sie w poniedziałek nie otworzy - takie mam przeczucie , nie ja to wiem
    Haha no w poniedziałek faktycznie. Ja nie wiem czy dobrze że sprzedałeś czy nie Ja też mocno skróciłam i okaże się w przyszłym tygodniu czy pójdzie... No ale po tych rowerach to już nawet w intuicję nie wierzę. Muszę ją jakoś na spekule nastroić. Ja za bozi nigdy nie wiem czy akumulacja czy dystrybucja...Wskaźniki mówią...,guzik prawda... Trafiam 50/50 Po fakcie to każdy mądry....,a że oczekiwane infa były kiepskie... No i ja tego Ghostunia to nie znam i nie czaję, jakieś zagadki zadawał straszne. Zabawę sobie chyba taka robi... Niby się zna, a też po fakcie relacjonuje. Niby się kryje a pisze z 2 IP... Podpowiada ale tak że nic pewnego...Więc nie wiado czy faktycznie wiedział że będzie rosło czy tak sobie pitolil...:) Cóż stare koty za płoty:)) Trzeba szukać nowych tematów i już. Dobrze że z tą kaszanką ok :))))
    Czy Ty myślisz że jeszcze warto jakieś stale kupować? Wszystko wyrośnięte, ale ja wiem.. ??? Naganiaja że super ma być :)Te jedzenie też już poszło... Może któreś Asi Albo dom maklerski taki jeden fajny poleciał.. A tiga / Erato to ty ktosiu1 oglądałeś? Zapowiada się że prognozy będą zrealizowane :),
    I jeszcze Cię chciałam zapytać 1) czy Ty czasem to nie ten Ghostunio ? 2) czy Ty ktos-1 to też ktoś- nb1?
    nie ktoś jest tylko jeden , ip - nie zwracaj na to uwagi , po słowie będziesz kumała kto jest kto . 3 wejścia mam - (taka dziwna robota) to stukam sobie to tu to tam, a rowerowy ghostunio to chyba długo tam mieszka to się dziwisz może już fiksuje, albo taki tajemniczo dobry i poinformowany .
    Jedzenie jak piszesz jeszcze ma pole do popisu i to spore, tylko no właśnie te wielkie giełdy jakoś do korekty się szykują , albo mi się zdaje. I ty sposobem nasza podłoga bananowa może sobie fiknąć nieco w dół, drukarki chodzą na całego jeszcze to gdzieś ten kolorowy papier z setkami zabezpieczeń cza wpakować i może tylko odpoczynek przed hura optymizmem. Ktoś ma eror w głowie, nie wie co sobie kupić na dłużej, sfinksa trochę zabrałem - kiedyś dobrze można było zjeść, teraz nie wiem. opony chciałem kupić , nie nie do auta już wymieniłem i te turystyczne może popilnować , xtb ??? tak
    ale bajzel , byłem na forum rowerowym, ile tam teraz fachowców i przednich wypowiedzi . A tak sympatycznie i swojsko było , może tu również odwołamy te wzrosty , bo jeszcze jakieś dziwne typy sie zlecą co będą widzieć kosmiczne wzrosty
    Haha. O typy dziwne w takiej ilości to tu trudno będzie. Za mało akcji, za mało się dzieje za mało wiadomo...Jak już to typy na sztuki liczone :). Ja to daleka jestem od pisania że ktoś dziwaczeje ( Gh..nio),czy coś. Tu ludzie różne role grają. Postacie i niki się zmieniają... Niektórzy w charakterystykę idą inni w chamstwo... Ktoś milusi pod jednym nikiem okazuje się być prześladowca pod innym. Niektórzy strzelają na oślep inni upatrzyli sobie ofiary. Niby nic osobistego,a jednak...:)). Słyszałam że maj na być super szczególnie na wig 20. Ale to może być czas na wieszanie słupów także. Prawda taka że ci co mają kasę rządzą. Jak wszędzie i zawsze :). Xtb ok ale i inc myślałam, mają kilka spółek wprowadzić. Pewnie przy tym zarobią... Moje stare typy coś się chyba ruszą przed wynikami, pewnie dobiorę bo nic co mnie przekonuje nie widzę. Wszyscy czekają aż cdr ruszy, ale są i tacy co mówią że będzie 25 , XDD. Niby jak ruszy to i gaming ruszy. Jednak ludzie sentymentalni są. Tak czy siak trzeba być zawsze gotowym na szybki wyskok.
    Dobranoc
[x]
INFRA -1,98% 1,98 2026-05-21 10:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.