sry, nie do Ciebie, proste, że to była "lekka" uwaga do Trocia...smieszne, że jak działali i robili kasę wyceniano ich przez lata na + - 3, a jak podnieśli i zapewne podnosić będą levele zysków to wkroczyła banda, że spółka "be", bo nie zrobiła 500% + :) i to jest fajne, więcej takich pozytywnchy poematów i jedziemy z tematem, wiadomo co i co przebijemy wkrótce
Ludzie, co Wy chcecie..., w tyłkach Wam się poprzewracało? Spółka zwiększyła przychody o ponad 40%, rok do roku i wielki lament..., że za mało.. Który z Was zarabia dzisiaj 40% więcej jak rok temu, no ilu Was takich jest cwaniaki? Sam mam firmę i chciałbym mieć takie wyniki rok do roku w tych czasach, otwórz cwaniaku jeden z drugim działalność w czasach pandemii i zarób tyle lub więcej... Polska mentalność, szlag mnie trafia na takich cwaniaków i nierobów co przesiedzieli rok na pracy zdalnej.....
Dokładnie. Niektórym się wydaje, że zrobić r/r przychody większe o 40% to jak nacisnąć "enter" na klawiaturze. Sam prowadzę działalność i w dobie pandemii ciężko jest wyjść na "zero", a co dopiero pokazać takie wyniki. Brawa dla zarządzających Spółką. Czekamy na rekordową dywidendę.
Masz rację. Nie mam już akcji. Ogólnie na spółce jestem od 2zl i robię. Sobie na niej regularnie kółka. Zarobiłem już tutaj. Kupę kasy. Kurs jest w tej chwili wymagający i na pewno większość liczyła na dużo większe zyski. Ps. Do zobaczenia na 5zl tam odkupię ponownie swój pakiet.
Dowiemy się tego pewnie na dniach. W zeszłym roku jakoś o tej porze była informacja. Ja spodziewam się 0.15-0.2 zł. Wszystko ponad będzie miłą niespodzianką. Co nie zmienia faktu, że spółka i tak już jest nisko wyceniania. Wczoraj wszedłem połową pakietu, liczę że ktoś jeszcze poniżej 5 zł się wysypie. Jeśli nie, to będę uśredniał w górę.