• obiektywnie Autor: ~inwestorGPW [83.28.231.*]
    spółka zwiększyła oo ponad 40 % przychody, wykazała zysk netto, a mając niskie zadłużeni i prawie 15 mln zł gotówki jest szansa na dobrą dywidendę.
  • Re: obiektywnie Autor: ~Troc [89.76.97.*]
    Taaa. Tylko dlaczego inne spółki tego typu poprawiły zyski o przeszło 100% a tu jest marazm. Niestety nie potrafią wykorzystać swoich 5minut
  • Re: obiektywnie Autor: ~inwestorGPW [83.28.231.*]
    To prawda zysk netto raczej powinien być większy....
  • Re: obiektywnie Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    Skoro płaczesz nie masz akcji :) głowa do góry i zdrówko
  • Re: obiektywnie Autor: ~inwestorGPW [83.28.231.*]
    Dlaczego mam płakać, akcje mam i uważam że źle nie jest
  • Re: obiektywnie Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    sry, nie do Ciebie, proste, że to była "lekka" uwaga do Trocia...smieszne, że jak działali i robili kasę wyceniano ich przez lata na + - 3, a jak podnieśli i zapewne podnosić będą levele zysków to wkroczyła banda, że spółka "be", bo nie zrobiła 500% + :)
    i to jest fajne, więcej takich pozytywnchy poematów i jedziemy z tematem, wiadomo co i co przebijemy wkrótce
  • Re: obiektywnie Autor: kami2812 [83.26.221.*]
    Ludzie, co Wy chcecie..., w tyłkach Wam się poprzewracało? Spółka zwiększyła przychody o ponad 40%, rok do roku i wielki lament..., że za mało.. Który z Was zarabia dzisiaj 40% więcej jak rok temu, no ilu Was takich jest cwaniaki? Sam mam firmę i chciałbym mieć takie wyniki rok do roku w tych czasach, otwórz cwaniaku jeden z drugim działalność w czasach pandemii i zarób tyle lub więcej...
    Polska mentalność, szlag mnie trafia na takich cwaniaków i nierobów co przesiedzieli rok na pracy zdalnej.....
  • Re: obiektywnie Autor: ~WiktorSaba [5.60.15.*]
    Dokładnie. Niektórym się wydaje, że zrobić r/r przychody większe o 40% to jak nacisnąć "enter" na klawiaturze. Sam prowadzę działalność i w dobie pandemii ciężko jest wyjść na "zero", a co dopiero pokazać takie wyniki. Brawa dla zarządzających Spółką. Czekamy na rekordową dywidendę.
    Witam ponownie na pokladzie.
  • Re: obiektywnie Autor: ~As [37.47.30.*]
    Zawsze uważałem.porzadna firma.Ale zamiast dywidendy lepiej niech inwestują.
    Masz rację. Nie mam już akcji. Ogólnie na spółce jestem od 2zl i robię. Sobie na niej regularnie kółka. Zarobiłem już tutaj. Kupę kasy. Kurs jest w tej chwili wymagający i na pewno większość liczyła na dużo większe zyski. Ps. Do zobaczenia na 5zl tam odkupię ponownie swój pakiet.
  • Re: obiektywnie Autor: ~Dara [90.240.223.*]
    Akcjonariusze NTT System zdecydowali o wypłacie 0,07 zł dywidendy na akcję za 2019 rok
  • Re: obiektywnie Autor: ~Troc [46.171.191.*]
    Będzie dywidenda i to dużo większą niż ta za 2019r.
  • Re: obiektywnie Autor: ~Amator [188.146.132.*]
    Dowiemy się tego pewnie na dniach. W zeszłym roku jakoś o tej porze była informacja. Ja spodziewam się 0.15-0.2 zł. Wszystko ponad będzie miłą niespodzianką. Co nie zmienia faktu, że spółka i tak już jest nisko wyceniania. Wczoraj wszedłem połową pakietu, liczę że ktoś jeszcze poniżej 5 zł się wysypie. Jeśli nie, to będę uśredniał w górę.
[x]
NTTSYSTEM 0,41% 9,90 2025-10-09 16:21:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.