Oni chyba pomieszali się w tych swoich grach i może nawet sami nie wiedzą co napisali... 2022 r, gdzie władze Orphinic mówiły, że chcą wejść na giełdę.... w tym roku hahahaha JC obudź się człowieku, bo zatracasz się w życiu totalnie...
Ciebie nikt o zdanie nie pytał, człowieku nie widzisz ,że nawet śmieszny nie jesteś ? Próbujesz być fajny,no ale nie wychodzi ci, piszesz non stop ten bełkot bezsensu i myślisz ,że jesteś fajny czy śmieszny
Dlugi czas, który sobie dali świadczy, ze orhio to nie wydmucha. Mamy termsheet i czekamy dalej. Pierwszy , wazny krok zrobiony . Zauważcie, że z saule tez dogadywali się rok...
Możliwe ze doszło do „pomyłki pisarskiej”. Oni w tym JRH to tyle ESPI produkują dla wszystkich spółek ze jeden radca prawny musi lecieć na jakimś szablonie.
Czytajcie spokojnie... "zostanie podpisany w terminie najpóźniej do dnia 31 marca 2022 r." *najpóźniej* Tego typu dokumenty robi się ze wskazaniem sensownej i bezpiecznej daty której nie trzeba w międzyczasie zmieniać. Kto w ciągu ostatnich miesięcy miał przy pandemii cokolwiek do załatwienia w KRS wie, jak teraz wygląda załatwianie spraw. W interesie obu stron jest dopięcie transakcji jak najszybciej. Wpisali bezpieczną datę i tyle, end of story
Myślę że sypanie się skończyło, co widać po dwóch ostatnich sesjach. Teraz tylko do przodu. Zobacz jak szybko podpisali term sheet. Są zdecydowani, lecimy do przodu, po drodze będzie lekko trząsło wiadomo słabe rączki które wzięły za 90 groszy oddadzą za 1.5 ale ogólnie jestem nastawiony pozytywnie.
Nie jestem znawcą i nie będę go udawał, ale myślę że taka spółka jak ORPHINIC to nie pierwsza lepsza, a wcześniejsze nastawienie na SAULE zrobiło swoje, tymbardziej etap listu intencyjnego mamy na szczęście za sobą i teraz to już poważniejszy level. Dzięki za podzielenie się opinią, pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy akcji!
Powiem Ci prawda jest ze trochę osób uciekło na Saule, ale według mnie nie dużo. Sypanie tutaj było ale prawdopodobnie że strony Jastrzębskiego Leszka, dlatego ten kurs tak zanurkował. Wygląda na to że teraz tylkoo do przodu,my jako drudzy mamy term sheet. Na Vabunie do dzisiaj nie wiedzą co dalej. Według mnie Ciszewski ma ogromny pakiet akcji advertigo, tutaj może być grubo.
Na początku myślałem, że głównie sypie ulica, ale rzeczywiście potem pojawiła się wzmianka o pozbyciu się akcji przez L. Jastrzębskiego. Term sheet zupełnie zmienia sytuację i wielokrotnie zwiększa szanse na połączenie. Oby tylko późniejsza emisja nie była zbyt dotkliwa.
Na Optimusie x lat do tyłu, też trochę skubnąłem, a pakiety też szły spore na sprzedaży, nie mówię że tu będzie podobnie, ale te 26 całkiem realne nie za rok, dwa, ale 5 lat. Spółka perspektywiczna, do tego biotechnologia, a w takie spółki po pandemii będzie pakowana kasa. Myślę, że warto tutaj mieć swój pakiecik.