Dnia 2021-04-30 o godz. 18:37 _matiz_ napisał(a): > Jak tam? > > Pisalem o stracie na kilkanascie milionow zloty przez spadek kursow akcji nvv na ktory naganialiscie
Jak tam matiza, czytałaś raport ? Szczena ci opadła !!! Buhahahahaha ale mam polewkę z ignoranta
Ja już mam 3% całęj spółki i nie oddam do 50zł, poczekajcie, będzie płacz jak na Columbus. Ludzie się wyprzedali poniżej 2-4zł a później przy 100 zł płakali. Inwetorzy się muszą nauczyć że na cenę akcji mają wpływ tylko popyt i podaż, Raporty, wskażniki, wyniki finansowe, działalność operacyjna itp to tylko instrumenty do sterowania popytem. Niski freefloat, trochę gotówki, niska podaż i można uzyskać kazdą cene na jakiejkolwiek spółce chcesz.
Dnia 2021-04-30 o godz. 18:37 _matiz_ napisał(a): > Jak tam? > > Pisalem o stracie na kilkanascie milionow zloty przez spadek kursow akcji nvv na ktory naganialiscie > > > > I jak tam trolu spadkowy? > > Wycena akcji na dzien publikacji raportu to 1.24 zl a strata netto to 51 groszy > > > > Aktualna cena akcji powinna wynosic 73 grosze > > > > Pozdrawiam astronaute co to od wielu miesiecy wiesci tu wystrzal rakiety do nieba.