zakupiłem akcji tej spółki za 5 stówek, jako dodatek do budowanego portfela spółek dywidendowych, w międzyczasie przekonałem się do ich gier i VR-owej rewolucji a na święta zamierzam za nie zakupić gogle Questa 2, może być używka ! ;)
No wiesz to pisał (pierwszy)Tomek nie Zatara w Styczniu ze będzie test 50zł,co ja osobiście w to nie wierzyłem ze zejdzie aż tak nisko.Jednak miał rację! ps. Łatwo jest krytykować drugiego. Może czekają na :Sell in may and go away? Aby odebrać od wystraszonych jak w USA będzie -10%,-15% w myśl zasady ze jak giełda USA ma katar to reszta ma grypę!
@cevka Świetna inwestycja, mam nadzieje, że będziesz w stanie ją powiększyć.
Typów, którzy czerpią wiedzę z internetowych podcastów omijaj szerokim łukiem. Nic nie zastąpi stażu giełdowego i własnych doświadczeń, popartych paroma pozycjami książkowymi jak AT Murphego i Cykle Bernsteina. Powodzenia.
Dzięki, no zobaczymy. W międzyczasie rozejrzałem się po grach VR i rzeczywiście dzięki taniemu Questowi 2 ten segment gier będzie mocno rozwijany przez największe studia. Jak będę dobierał to na lata ...Taką myśl miałem nawet ,ze może CD projekt wybierze ucieczkę do przodu i coś wyda na tę platformę, a może nie ?