Ja też. Jutro można będzie sobie przeczytać rekomendacje i będą już wstępne wyniki. Dodatkowo z tego co pamiętam to prezes mówił, że będzie konferencja po wstępnych wynikach. Pewnie w następnym tygodniu.
Sikorski powiedział w wywiadzie dla parkietu, że najwcześniej w lipcu będzie korekta prognozy, nie zamierzają jej zmieniać przed zakończeniem pierwszego półrocza, jak to powiedział prezio, wtedy "będą mieli więcej roku za sobą, niż przed sobą"
Nie tylko nie potrafi utrzymać się powyżej 50 zł ale chyba spadnie na 40 zł niezłe bagno,ml system poszed na ponad 100 zł a ta super spółeczką stoi oD roku w miejscu a ma ponoć takie cudowne perspektywy ....ale gowniany papier w stosunku do Tauronu,JSW ktore maja stratę a inwestorom przyniosły 200% zysku a tu miernota i opowiadanie o super perspektywach Chyba dla prezesa Sikorskiego który jest bajkopisarzem dużo gada a kasa się zgadza tylko jemu a nie nam inwestorom. Pozdrawiam Inwestor ze Śląska
"Kolegi" IP jest znane z trollowania, nie tylko na tym forum. Nie szukałbym sensu i logiki w jego wypowiedział. Płatny troll to nie nowość więc olać go w oczekiwaniu na wyższe poziomu.
Dnia 2021-05-05 o godz. 08:17 ~Inwestor napisał(a): > A ile tych akcji kupiłeś po 15 zł? 20,100 może 1000 szt. I to jest dla Ciebie zarobek
A co Ciebie obchodzi ile ktoś kupił akcji? Ktoś mówi, że zarobił 100% czy 200% i to obrazuje inwestycję i jej opłacalność. Po kiego miałby pisać " zarobiłem 50k, czy 500k" ? Tą samą kwotę można zarobić obracając różnym kapitałem - jeden ma w portfelu 5 tyś. do zainwestowania, ktoś inny 1 mln.
Kurs systematycznie rośnie, więc coś tam kupują. Wole jak rośnie 1-2zł na tydzień niż by miało kursem rzucać jak na jakiś mniejszych spółkach. Duża część osób czeka na wyniki. Ja osobiście czekam na informacje o farmach PV.