• No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~TUP [77.253.176.*]
    Wraca szara rzeczywistość. Pomimo wszystko nie cieszę się, że miałem rację bo jak wiecie mam te akcje. Szkoda ale bez transferu pieniędzy do akcjonariuszy będzie to tak wyglądać. Czyli dalej wszystko zależy od pana M
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~Nowy [31.183.243.*]
    TUP przyjrzyj się takiej KCI, która wczoraj też opublikowała dane. Czy akcjonariusze wiedzą coś o KCI więcej albo mniej niż my o naszej spółce? Nie znam sytuacji w KCI, ale tam dzisiejszy dzień wygląda zgoła inaczej, niż na Alcie.
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~TUP [77.253.176.*]
    Odpowiedź jest prosta. Czy w KCI rządzi gość co ma 65% z hakiem i od ponad dekady ma gdzieś akcjonariuszy i kurs akcji? Nie wiem ale podejrzewam, że nie.
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~Nowy [31.183.243.*]
    Nie wiem jaki jest jego stosunek do akcjonariuszy, ale Grzegorz Hajdarowicz poprzez spółki zależne posiada 66,25% liczby głosów, a dywidendy nie było bodajże w przez ostatnie dwie dekady.
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~TUP [77.253.176.*]
    A Pan Hajdarowicz zrobił coś takiego jak emisja akcji za ponad 100 mln. po 20 zł za akcję, a potem wypiął się na tych, którzy ją objęli i po 14 latach skazał na sprzedawanie akcji za złotówkę?
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    KCI Hajdarowicza rośnie po wynikach ?
    A może pod spekulacyjna hipotezę że Obajtek kupi też Rzeczpospolitą i Parkiet ?? Raczej to drugie.
    Polska Press już zmienia redaktorów naczelnych w dziennikach które przejęli.
    Wbrew słowom prezesa Orlenu, kilka godzin po rozmowie z Zatońskim został zwolniony Marek Twaróg, redaktor naczelny "Dziennika Zachodniego", jednego z większych pism lokalnych Polska Press. Wypowiedzenia otrzymali też Jerzy Sułowski z "Gazety Krakowskiej" i Stanisław Sowa z "Nowin".
    Więc kto wie może już czas na nowe zakupy ???
  • Re: No to po wynikach i po wzrostach Autor: ~Hobst [46.134.47.*]
    Podbijamy !
[x]
ALTA -0,52% 1,93 2025-09-19 13:37:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.