Glapa dodrukował prawdziwą górę pieniędzy, do tego dochodzi jeszcze ukryty dług publiczny, który jest monstrualny. Ja się bez szydery zastanawiam, czy nie zainwestować w jakieś koparki kryptowalut, bo nie zdziwiłbym się, gdyby za kilka lat zamiast drugiego eldorado była druga wenezuela.
a wolność w rozumieniu opozycji = facet facetowi zrobi bachora i będą żyć i wychowywać latorośl w szcześliwości
jak widzisz wolność ma różne oblicza
dla mnie ta władza pasuje mniej rzygam
jak był tusek i klęczał przed makrela engel i pijakom zakładał marynarki i głosił przemówienia w jezyku niemieckim na tle Gdańska zawsze miałem wymioty = lekarz powiedział że nie ma lekarstwa chyba że tusk ustąpi i stało sie jestem zdrowszy
Śmiesznie brzmi "wsadzanie pijakom marynarek" dzień po tym, jak dyrektorem programowym prorządowej telewizji zrobili pana, który nie tylko był uzależniony od heroiny (chwała mu za to, że z nałogu wyszedł), ale też produkował ją i siedział za to plus za napaść na policjanta. Ja rozumiem, że ludzie się zmieniają, ale "redagowanie gazetki więziennej" to żadne doświadczenie medialne, a już na pewno nie usprawiedliwiające zatrudnienie na takim stanowisku.
mało wiecie młode czerwone pająki jak by mojemu dziadkowi zabrali esbecką emeryturę 10 000 zł też bym był zawiedziony tą władzą , rozumiem was w pewnym sensie
Trochę przeżyłem na tym świecie i uwierz mi że nie kończy się on na obrzeżach W-wy
Niektórzy tu piszący myślą że są panami tego świata ale to nie jest prawdą , ponieważ gdyby zmieniły sie okoliczności od nich nie zależne dziekowali by Bogu albo leninowi za kawałek chleba i pęto kiełbasy Przemiany gospodarcze w Polsce wedle Balcerowicza z cwaniaczków przy władzy zrobiły multimilionerów ((patrz. ubek Czarnecki) = patrz jak skończył Kluska nie był ubekiem . Są jeszcze miejsca po PGR , jedź i powiedz im że nie brali życia za rogi gdzie do najbliższego przystanku było 8 godzin pieszo Państwo widzę jako jeden organizm i wcale nie pochwalam działań PiSu bo mi ich kiełbasa nie potrzebna ale uwierz mi niektórym tak , znajoma Dyrektorka szkoły prowincjonalnej powiedziała mi że teraz dzieci moga zjeść w szkole pełny posiłek bo z domu kiedyś przychodziły głodne i nie myl tego z patologia
Znany idź do lekarza, bo z tym już nic nie da się zrobić. Opozycja jest do kitu i ja na nikogo z nich nie oddam głosu, ale być zwolennikiem PiSu, to już pod psychiatryk podchodzi.
to jest ciężki przypadek na poziomie Antoniego -biskupa religii smoleńskiej - żaden psychiatryk w Polsce nie podejmie się leczenia. Chociaż Antek nie jest taki głupi - ciemny lud to kupuje, a on się z nich śmieje.
to jest ciężki przypadek na poziomie Antoniego -biskupa religii smoleńskiej - żaden psychiatryk w Polsce nie podejmie się leczenia. Chociaż Antek nie jest taki głupi - ciemny lud to kupuje, a on się z nich śmieje.
.... nie sądzę żebyś był Polakiem, albo żeby ktoś z Twojej rodziny oddał życie za ten kraj
świat zaczyna i kończy się na Pcimiu Dolnym, gdzie są najlepsze uniwersytety i najbardziej wyedukowani ludzie w tym kraju. buahahaha, co za dzban. Lewatywę polecam.