• Wystrzał cen w Polsce Autor: ~newman [31.60.25.*]
    https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/inflacja-cpi-czyli-wzrost-cen-w-kwietniu-2021-r-dane-gus/knbxzz4
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~mns [213.77.1.*]
    to dopiero początek inflacji
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~Redrum [196.247.180.*]
    Glapa dodrukował prawdziwą górę pieniędzy, do tego dochodzi jeszcze ukryty dług publiczny, który jest monstrualny. Ja się bez szydery zastanawiam, czy nie zainwestować w jakieś koparki kryptowalut, bo nie zdziwiłbym się, gdyby za kilka lat zamiast drugiego eldorado była druga wenezuela.
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~newman [31.60.25.*]
    Ten kraj to jedna wielka patologia... Rządzą nami imbecyle, jeśli ludzie się nie obudzą, to będzie źle.
    najgorszym wrogiem wolności jest syty niewolnik .... Dla wyborców obecnej władzy wolność to flaszka, bochenek chleba i pęto kiełbasy
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    a wolność w rozumieniu opozycji = facet facetowi zrobi bachora i będą żyć i wychowywać latorośl w szcześliwości

jak widzisz wolność ma różne oblicza

dla mnie ta władza pasuje mniej rzygam

jak był tusek i klęczał przed makrela engel i pijakom zakładał marynarki i głosił przemówienia w jezyku niemieckim na tle Gdańska zawsze miałem wymioty = lekarz powiedział że nie ma lekarstwa chyba że tusk ustąpi i stało sie jestem zdrowszy
    z wyznawcami nie dyskutuję
    Śmiesznie brzmi "wsadzanie pijakom marynarek" dzień po tym, jak dyrektorem programowym prorządowej telewizji zrobili pana, który nie tylko był uzależniony od heroiny (chwała mu za to, że z nałogu wyszedł), ale też produkował ją i siedział za to plus za napaść na policjanta. Ja rozumiem, że ludzie się zmieniają, ale "redagowanie gazetki więziennej" to żadne doświadczenie medialne, a już na pewno nie usprawiedliwiające zatrudnienie na takim stanowisku.

bredzi dziadek, chyba zaczął już weekend
    mało wiecie młode czerwone pająki
    jak by mojemu dziadkowi zabrali esbecką emeryturę 10 000 zł też bym był zawiedziony tą władzą , rozumiem was w pewnym sensie
    Tu akurat nie trafiłeś. Wiesz, ja nie piszę że jedni są lepsi od drugich i wypraszam sobie takie generalizowanie, symetryzm i wycieczki osobiste.
    Sorry Czerwony Rumie

Trochę przeżyłem na tym świecie i uwierz mi że nie kończy się on na obrzeżach W-wy

Niektórzy tu piszący myślą że są panami tego świata ale to nie jest prawdą , ponieważ gdyby zmieniły sie okoliczności od nich nie zależne dziekowali by Bogu albo leninowi za kawałek chleba i pęto kiełbasy
    Przemiany gospodarcze w Polsce wedle Balcerowicza z cwaniaczków przy władzy zrobiły multimilionerów ((patrz. ubek Czarnecki)
    = patrz jak skończył Kluska nie był ubekiem .
    Są jeszcze miejsca po PGR , jedź i powiedz im że nie brali życia za rogi gdzie do najbliższego przystanku było 8 godzin pieszo
    Państwo widzę jako jeden organizm i wcale nie pochwalam działań PiSu bo mi ich kiełbasa nie potrzebna ale uwierz mi niektórym tak , znajoma Dyrektorka szkoły prowincjonalnej powiedziała mi że teraz dzieci moga zjeść w szkole pełny posiłek bo z domu kiedyś przychodziły głodne i nie myl tego z patologia

• Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~newman [31.60.25.*]
    Znany idź do lekarza, bo z tym już nic nie da się zrobić. Opozycja jest do kitu i ja na nikogo z nich nie oddam głosu, ale być zwolennikiem PiSu, to już pod psychiatryk podchodzi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.122.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    to jest ciężki przypadek na poziomie Antoniego -biskupa religii smoleńskiej - żaden psychiatryk w Polsce nie podejmie się leczenia. Chociaż Antek nie jest taki głupi - ciemny lud to kupuje, a on się z nich śmieje.
    to jest ciężki przypadek na poziomie Antoniego -biskupa religii smoleńskiej - żaden psychiatryk w Polsce nie podejmie się leczenia. Chociaż Antek nie jest taki głupi - ciemny lud to kupuje, a on się z nich śmieje.

.... nie sądzę żebyś był Polakiem, albo żeby ktoś z Twojej rodziny oddał życie za ten kraj

Czy Ty jesteś biskupem pękniętej brzozy
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~Mns [185.135.2.*]
    Urodziłem się tu ale uważam, że ciemny lud tu mieszka
  • Re: Wystrzał cen w Polsce Autor: ~lekarz [62.122.114.*]
    świat zaczyna i kończy się na Pcimiu Dolnym, gdzie są najlepsze uniwersytety i najbardziej wyedukowani ludzie w tym kraju. buahahaha, co za dzban. Lewatywę polecam.
[x]
MENNICASK 5,96% 64,00 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.