ma się w porządku, nawet w najlepszym, tylko o czym tu z Tobą pisać? nie muszę cały czas klepać bez sensu na forum, mnie nie swędzi:)
z Ciebie to czysty masochista - mieć spółkę i na nią ciągle nawalać. Trzeba było brać za namową jednego grafomana-toretyka te pierły ... marudziłbyś gdzie indziej:)
Jeszcze mam ale Kapitan naszego okrętu fajnie nawinął makaron na uszy z OZE, dronami i bursztynem itp. I dlatego takich jak ty, naganiaczy nie toleruję. Bo kłamstwo jest nie w moim stylu i nie moja bajka. a ja nie nawalam tylko pisze prawdę opartą na ESPI Spółki. To jak ja nawalam pisząc fakty, to co Spółka robiła?
na giełdzie prawda? dobre...nawet konstrukcja ustawowa raportów finansowych raczej nie gwarantuje prawdy w blue chipach Wybacz ale nie chce mi się pisać o szczegółach. Zawsze mnie śmieszył bełkot fundamentalistów - szczególnie jak Lotos był wyceniany na 0 czy na 10 zł - juz nie pamiętam(2008 r.). Mój drogi - giełda to gra pozorów i emocje - nic więcej. Najlepszy przykład gorączka tulipanowa:)
A czy oni kłamią - cóż ja tego nie wiem. Pisałem to co było w raporcie, więc nie bardzo rozumiem czym sobie zasłużyłem na chamstwo z Twojej strony...
Z drugiej strony zrobiłeś coś ze swoim "bólem" - zwróciłeś się o udzielenie informacjido spółki , czy do innej w której przewijają się te same osoby? na forum lepiej pisać;)
Dla mnie prawda jest wartością. Dla ciebie niczym. Nie wiem komu mam współczuć ale ja przynajmniej ze spokojem patrzę w lustro Ale są plum normalni na tym forum. ty kisisz się na EFE a ja poszedłem za głosem fajnych typów, po ich analizie, o których pisano m.in. na tym forum.
a skąd Ty wiesz co ja robię? czy kiedykolwiek napisał o tym? nie przypominam sobie ... a tak nawiasem patrząc na częstotliwość Twoich wpisów to chyba jesteś jak piszesz ukiszony....bo kto normalny przesiaduje na spółce której nie ma? no może czytelnik Gazety Polskiej:) i proszę Cię nie pisz o prawdzie skoro pojęcia nie bardzo rozumiesz ... znalazł się kolejny Prawy i Sprawiedliwy