• szok Autor: ~Laik [77.255.9.*]
    szok i niedowierzanie
  • Re: szok Autor: ~Dejw [89.151.40.*]
    Spada?:(
  • Re: szok Autor: ~Laik [77.255.9.*]
    nie spada...:) a gdyby spadało to by cię to cieszyło? ta Polska satysfakcja że kto inny ma mniej... gratuluje ambicji :D
    Nie wolę jak równie tylko ta wczorajsza końcówka mnie trochę martwi
    Wolę jak rośnie
    rozumiem, przepraszam:D wziąłem Cię za trolla spadkowego:P
    spodziewałem się lepszego wolumenu bo spółkę wczoraj można było zauważyć i błyszczała na zielono.
    po 3miesięczynym spadku ci którzy wyszli na stracie nie wracają, ci co na zysku- jak ja (wczoraj szybko dokupiłem bo miałem 1 akcje jako "czujkę":D
    zupełnie nowi widzą wykres, który straszy:D
    plus jest taki że ci co wytrzymali i zostali nie sprzedadzą na stracie tylko będą trzymać, takie silne ręce drobnicy:D
  • Re: szok Autor: ~szokoloko [212.160.172.*]
    Dnia 2021-04-30 o godz. 09:32 ~Laik napisał(a):
    > rozumiem, przepraszam:D wziąłem Cię za trolla spadkowego:P
    > spodziewałem się lepszego wolumenu bo spółkę wczoraj można było zauważyć i błyszczała na zielono.
    > po 3miesięczynym spadku ci którzy wyszli na stracie nie wracają, ci co na zysku- jak ja (wczoraj szybko dokupiłem bo miałem 1 akcje jako "czujkę":D
    > zupełnie nowi widzą wykres, który straszy:D
    > plus jest taki że ci co wytrzymali i zostali nie sprzedadzą na stracie tylko będą trzymać, takie silne ręce drobnicy:D

Dokładnie, osobiście mam nadzieję, że powoli ta spółka przekształci się z typowo spekulacyjnej w spółkę dbającą o rozwój organiczny w oparciu o nowy profil działalności powiązany z FW.
    Mam nadzieję, że ten pierwszy projekt znajdzie uznanie komisji i otrzyma wsparcie, a za nim przyjdą kolejne.
    Wszak najtrudniej zacząć, a że obecnie branża OZE to dość okazały tort do podziału, więc mam nadzieję, że i nam coś z tego skapnie.

PS. Oby mniej trollingu, a więcej merytoryki na wątku.
    uważam że na tych poziomach nie ma się już czego bać:) zły tylko jestem bo jak przeczytałem info to wyszedłem połową kapitału z fajnej spółki żeby tu szybko/nisko kupić, tam mam teraz +5% a tu -1%:D spodziewałem się wysokiego otwarcia na p24 i troszkę się zawiodłem, gdybym wiedział kupowałbym dziś:) no ale na tym ta zabawa polega:)
    Dnia 2021-04-30 o godz. 09:53 ~Laik napisał(a):
    > uważam że na tych poziomach nie ma się już czego bać:) zły tylko jestem bo jak przeczytałem info to wyszedłem połową kapitału z fajnej spółki żeby tu szybko/nisko kupić, tam mam teraz +5% a tu -1%:D spodziewałem się wysokiego otwarcia na p24 i troszkę się zawiodłem, gdybym wiedział kupowałbym dziś:) no ale na tym ta zabawa polega:)

Ostatnio było gwałtownie do góry i równie mocno w dół, może teraz scenariusz będzie bardziej przyjazny mianowicie, powolne stabilne wzrosty wraz z napływającym kapitałem wierzącym w powodzenie misji FW :))
    No cóż, giełda potrafi zaskoczyć niejednego.
    Rosło pod statut o zapisie o FW, a gdy ów zapis wprowadzają w życie, to już bryndza.
    czas wyłączyć komputer i iść na spacer:)
  • Re: szok Autor: ~Tak [37.47.104.*]
    W komunikacie podali że w następnych infach podadzą szczegóły więc warto dalej trzymać ciekawe z kim robią ten projekt
    No właśnie oni się na tym nie znają więc muszą mieć kogoś z know how
[x]
PRESENT24 -5,05% 0,09 2026-04-02 16:27:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up
2026-02-17
Raport kwartalny za IV kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?