rozumiem, przepraszam:D wziąłem Cię za trolla spadkowego:P spodziewałem się lepszego wolumenu bo spółkę wczoraj można było zauważyć i błyszczała na zielono. po 3miesięczynym spadku ci którzy wyszli na stracie nie wracają, ci co na zysku- jak ja (wczoraj szybko dokupiłem bo miałem 1 akcje jako "czujkę":D zupełnie nowi widzą wykres, który straszy:D plus jest taki że ci co wytrzymali i zostali nie sprzedadzą na stracie tylko będą trzymać, takie silne ręce drobnicy:D
Dnia 2021-04-30 o godz. 09:32 ~Laik napisał(a): > rozumiem, przepraszam:D wziąłem Cię za trolla spadkowego:P > spodziewałem się lepszego wolumenu bo spółkę wczoraj można było zauważyć i błyszczała na zielono. > po 3miesięczynym spadku ci którzy wyszli na stracie nie wracają, ci co na zysku- jak ja (wczoraj szybko dokupiłem bo miałem 1 akcje jako "czujkę":D > zupełnie nowi widzą wykres, który straszy:D > plus jest taki że ci co wytrzymali i zostali nie sprzedadzą na stracie tylko będą trzymać, takie silne ręce drobnicy:D
Dokładnie, osobiście mam nadzieję, że powoli ta spółka przekształci się z typowo spekulacyjnej w spółkę dbającą o rozwój organiczny w oparciu o nowy profil działalności powiązany z FW. Mam nadzieję, że ten pierwszy projekt znajdzie uznanie komisji i otrzyma wsparcie, a za nim przyjdą kolejne. Wszak najtrudniej zacząć, a że obecnie branża OZE to dość okazały tort do podziału, więc mam nadzieję, że i nam coś z tego skapnie.
PS. Oby mniej trollingu, a więcej merytoryki na wątku.
uważam że na tych poziomach nie ma się już czego bać:) zły tylko jestem bo jak przeczytałem info to wyszedłem połową kapitału z fajnej spółki żeby tu szybko/nisko kupić, tam mam teraz +5% a tu -1%:D spodziewałem się wysokiego otwarcia na p24 i troszkę się zawiodłem, gdybym wiedział kupowałbym dziś:) no ale na tym ta zabawa polega:)
Dnia 2021-04-30 o godz. 09:53 ~Laik napisał(a): > uważam że na tych poziomach nie ma się już czego bać:) zły tylko jestem bo jak przeczytałem info to wyszedłem połową kapitału z fajnej spółki żeby tu szybko/nisko kupić, tam mam teraz +5% a tu -1%:D spodziewałem się wysokiego otwarcia na p24 i troszkę się zawiodłem, gdybym wiedział kupowałbym dziś:) no ale na tym ta zabawa polega:)
Ostatnio było gwałtownie do góry i równie mocno w dół, może teraz scenariusz będzie bardziej przyjazny mianowicie, powolne stabilne wzrosty wraz z napływającym kapitałem wierzącym w powodzenie misji FW :))