• Ale raport wow !!! Autor: ~Arek [31.0.34.*]
    Żartowałem :-) o której godzinie podadzą?
  • Re: Ale raport wow !!! Autor: ~Ed [82.132.217.*]
    Co to za różnica tu i tak handlu nie ma leszcze pouciekaly naganiacze wciskają ostatnie akcję z ulicy niech to Karkosik zdejmie z Gpw i ogłosi wezwanie na te kilka procent
  • Re: Ale raport wow !!! Autor: ~Arek [31.0.34.*]
    Jak dla mnie to dzisiaj jest okazja na dokupienie :-)
  • Re: Ale raport wow !!! Autor: ~fff [78.28.34.*]
    klawiatura wszystko przyjmie...
    kilka tygodni ogłaszałeś powrót na 3,5x
    ale kiedyś chyba trafisz :-)
    Jak widzisz cały czas trzymam kupiłem praktycznie w dołku więc jeszcze mam spory zapas :-) 3.5 to tylko kwestia czasu
    ano zobaczymy... ;-)
    tu wielu kupowało niby na dołku, a potem zobaczyli kolejne dołki...

Dnia 2021-04-30 o godz. 12:01 ~Arek napisał(a):
    > Jak widzisz cały czas trzymam kupiłem praktycznie w dołku więc jeszcze mam spory zapas :-) 3.5 to tylko kwestia czasu

nie wiem, po ile i czy w ogóle kupiłeś (nie było mnie tym, więc to nieweryfikowalne) i czy trzymasz cokolwiek ...

ale załóżmy, że piszesz prawdę oraz masz rację w swych założeniach i oczekiwaniach (masz do nich święte prawo) - w takim razie pod co (pod jakie info) kurs miałby wg ciebie wzrosnąć i kiedy najpóźniej, a do jakiego poziomu kurs musiałby spaść (lub przy jakim info), byś uznał nie tyle swą porażkę na borku, ile raczej przy jakim poziomie ciąłbyś straty (nie chodzi o konkretna cenę, ale o jakieś orientacyjne widełki)?
  • Re: Ale raport wow !!! Autor: ~lacha [5.173.41.*]
    A ja wszedłem w nią dzisiaj ,bo mnie zainteresowała ,wygląda całkiem nieżle.To może być ten czas i poziom cenenowy, zobaczymy?
    Już odpowiadam, moim zdaniem ten poziom w okolicach 3.2 jest w miarę bezpieczny, ktoś zrobił duże zakupy. Po drugie papier zachowuje się odwrotnie do rynku i jeśli przyjdzie korekta na gpw to możliwe są większe wzrosty. Jak spadnie poniżej 3-2.9 to pewnie sprzedam ale z zyskiem :)
    nie pamiętam, czy to ci już proponowałem do przeczytania:
    https://comparic.pl/jak-pozbyc-sie-wlasnych-demonow-w-tradingu/

jeśli tak - zignoruj
[x]
BORYSZEW 2,52% 6,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.