Ty Hans to se możesz obstawiać co chcesz, ale nie GTC , bo nie masz TU ANI JEDNEJ AKCJ I!!! i jak piszą ,cytuję klasyka: UWAGA INWESTORZY HANS( CZYLI FALO 34 I WIELE INNYCH NICÓW NAGANIA NA SPADKI I ODBIERA WAM AKCJE)...głównie pisze o tym GTC w temacie Krzysztofa na gtc pt. A JA WAM MÓWIĘ,ŻE WRÓCI NA SWOJE POZIOMY SPRZED 10 LAT''
CHcialbyś Hans BARDZO ŻEBY SPADŁO! Ale niestety wszyscy to wiedzą,że nie masz akcji, tylko naganiasz na spadki.CYTUJĘ KLASYKA ,CZYLI CIEBIE,JAK PISZESZ JAZDA MI Z TYM BADZIEWIEM (GTC) W TEMACIE W WĄTKU NIZEJ!! ale niestety,nie wszystkie twoje marzenia mogą się spełnić.Nawet na ML System (temat pt.Trojkąt zniżkujący na h1), zauważylem,jak autor Kres 26.04.2021r. pisze do kogoś g....masz a nie akcje. Myślę ,o co chodzi?????????Patrzę post wyżej-28.04.2021r a tam nikt inny, tYlko ty Hans ,ze swoim IP 89.64.46,tylko oczywiście pod innym nickiem,czyli tym razem TechnikMuminka ip89.64.46 tlumaczysz ,że masz oczywiscie akcje i oczywiscie nie naganiasz,ale ML.System zasieg spadkow 95zł i ze żle to wyglada technicznie. TAM TEŻ CI PŁACĄ? Od twojego wpisu kurs rośnie,nikt się tobą wogle nie przejmuje!!!.A TechnikMuminka -tą nazwę bardzo ładnie sobie wybrałaś Hans.Możesz się dalej gimnastykować i stawać na uszach ,nic nie osiągniesz swoimi zaklinaniami na spadek!!!
A co ty tak szukasz innych na innych spolkach .Ja nawet nie wiem ze takie spolki istnieja.Ale za to ty wiesz no bo tylko platne trole takie jak ty skakaja z spolki na spolke i naganiaja na wzrosty.
Dobra do rzeczy jakie Espi musi byc zeby gtc ruszylo ostro na polnooc? Bo sam widzisz te co ty wymieniasz ipopema, zielony taras zakup budynkow nic nie daly chyba sam to widzisz?
Ha ,ha,weż już mnie Hans/a nie rozśmieszaj mnie z dalszymi pytaniami,bo się zaraz zadławię Hansie-TechnikuMuminka,TatoMuminka(i jego technika na ML System o pomarańczach) i wiele,wiele innych,o czym mozna przeczytać w wątku na gtc w postach GTC w temacie pt. A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''(chodzi o gtc i 58zł).Malo ci Hansie-espi.TO POCZYTAJ INFA Z TEGO TYGODNIA na wiadomościach gtc ,A W TEN WTOREK GALERIE OTWIERAJĄ JUŻ NA DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pomogą twoje spadkowe jęki
Patrz styczen twoje wpisy o galeriach i co ci daly ze byly otwarte.Nie mowiac ze juz w styczniu pisales ze koniec pandemi a tu taki zonk 35 tys zakazen i znowu galerie zamkniete.Wszystkie ESPI W CENIE