Nie wiem, o co chodzi, ale sytuacja jest katastrofalna. Ewidentny początek paniki i gigantycznej wyprzedaży. Duży wolumen, brak popytu, przebite wszystkie wsparcia. Zejście na co najmniej 5,5 w perspektywie 2-3 sesji. Definitywny koniec wzrostów na bardzo długo.
No cóż czytał dokładnie raport jak to jest . Prezio całuje jak może , ale nic nie pomaga , wyniki podobne do zeszłorocznych [ - dotacja ] . Jak to naprawdę wygląda poznamy dopiero po podaniu za 1 kw i to będzie kluczem dalszego rozwoju sytuacji .
Dnia 2021-04-29 o godz. 17:07 ~sceptyk napisał(a): > Nie wiem, o co chodzi, ale sytuacja jest katastrofalna. Ewidentny początek paniki i gigantycznej wyprzedaży. Duży wolumen, brak popytu, przebite wszystkie wsparcia. Zejście na co najmniej 5,5 w perspektywie 2-3 sesji. Definitywny koniec wzrostów na bardzo długo.
> 3 tysiące akcji na fixingu Ty nazywasz paniką buhahahaha chyba nie wiesz co piszesz
Tak to jest jak nie ma Pana. Jest kilkuset leszczyków którzy mają po 300, 400 akcji i nic z tego nie wynika. Musi przyjść MOCARZ, który weżmie to wszystko za pysk i pogoni kurs do góry .Niestety na razie takiego nie widać. Drugi wariant to taki , że komuś zależy na niskim kursie bo chce ogłosić wezwanie i zdjąć Relpola z GPW. Wiadomo , że RB sypie, ale im też powinno zależeć na wyższym kursie. Coś złego wisi w powietrzu!!!
Haha to też sprzedaj. Fundusz wypuścił więcej akcji i tyle. Pod koniec dnia kurs trochę siadł, przed długim weekendem, proste. Jutro fundusz nie będzie sypał, bo lubi sobie robić przerwy, wróci do sypania next week, wtedy z chęcią dobiorę i nie tylko ja jak widać bo obrót jest duży. W maju wyniki że wzrostami na poziomie 10 proc w przychodach i zysku. Rekomendacje zarządu w sprawie dywidendy zawsze w maju, nie inaczej będzie w tym roku. Przy obecnym kursie stopa dywidendy jakieś 6 proc minimum. Maj zapowiada się dobrze. 7 z przodu pewna, 8 w czerwcu.
poza tym firma ma świetnie i się rozwija a to że tfi który miał 25% akcji musi się wysypać to cud że kurs jest tak wysoko, po prostu papier cały czas jest odbierany
tu będzie kiedyś 20 zł kto madry to to spokojnie zbiera, spółka realizuje ciekawy projekt pod produkcje najnowocześniejszych przekaźników - warto poczytać o tym na stronie spółki.