Zobaczysz , że mam rację ( to nieważne , że mam dostęp do kogoś z samego relka i wiem trochę więcej) Po prostu wystarcz popatrzeć jak sie zachowuje kurs
Jakbyś miał dostęp do kogoś z relpol to wiedziałbyś że trwa rekrutacja na kilka stanowisk, że zamówienia rosną, że pozyskali dużego klienta we Francji, że zawarli umowę ramową z nowym partnerem z Polski z branży oze. Ciekawe co powiesz po raporcie.
Oczywiście, że będzie, rekomendacja zarządu jeszcze w maju. Niegorsza niż ostatnia. Spółka praktycznie nie ma kredytów, inwestycje będzie finansować z dofinansowańz kredytów i częściowo z zysku z lat ubiegłych i z bieżących środków, na dywidendę kasy wystarczy.
Dlatego juz od jakiegoś czasu pisałem , że zapowiada sie na dłuższe kiszenie kursu. Niestety niewielu posłuchało. Możnabyło sprzedać . Zarobic gdzie indziej i za kilka miesięcy odkupic relka po tej samej cenie. Na przyszłość czytać uważniej co piszę !
Dnia 2021-05-13 o godz. 16:58 ~Keciak napisał(a): > Dlatego juz od jakiegoś czasu pisałem , że zapowiada sie na dłuższe kiszenie kursu. > Niestety niewielu posłuchało. > Możnabyło sprzedać . Zarobic gdzie indziej i za kilka miesięcy odkupic relka po tej samej cenie. > Na przyszłość czytać uważniej co piszę !
> nie obrażaj się na nas teraz będziemy uważnie cię słuchać nasz miszczu buhahahahahahaha