Tak czy siak wychodzi na nasze bo żadnych 30 pln nie ma . W mgnieniu oka za niewielkie pieniądze można z Interaolt zrobić spółkę z wyceną kilku złoty. Mam namyśli głównego udziałowca bo ma 90% akcji :)
Nie traktuj moich wpisów tak ambicjonalnie.Poniżej 20 pln trochę zebrałem.Mam na tym papierze normę.Nie przekraczam 8K.Pozdrawiam. Sądzę że trochę papiera odkupiłeś?I to tak ze 2-3K
Jeszcze nie . Spokojnie czekam . Jestem zainteresowany ale nie szaleje jak kiedyś bo chcę spać spokojnie. Niepokoi mnie arkusz zleceń bo po stronie kupna jest 14 000 sztuk akcji za 262000 pln a po stronie sprzedaży 53000 sztuk za 1278000 pln. Będę szczery boje się ale jeśli będzie okazja w okolicach 15pln to wejdę . Teraz pakuję walizki i jak co roku lecę do Afryki na 14 dni . Raz wczesną wiosną a raz jesienią . Życie jest krótkie :)
Nie , nie latam do Afryki.Jadę z małżonką nad polskie morze i siedzimy 2 miesiące.Jest super ,polecam.Nigdzie sie nie śpieszysz, nie narzekasz na pogodę ,rowerek i codziennie 30km no i ten klimat który mnie b.odpowiada.Polecam
Sobieszewo znam.Ale preferuję Dąbki-Bobolin.Nie nie za dużo ludzi i dość spokojnie.Jeżdzimy tutaj od lat kilkunastu.Choć ode mnie ze Śląskiego, kawał drogi.Ale teraz 2/3 drogi to autostrada.W latach 2000(na początku i wcześniej) krajówki i fotoradary to było utrapienie.Ja lubię podróże przez PL ; zawsze miałem zresztą dobre auta.
Aa i Leszcz.W fajnych miastach mieszkacie.Zawsze lubiłem nasze wybrzeże(niestety żonka NIE)Mieszkamy w zagłębiu Śląsko -Dąbrowskim w małym mieście ,zresztą od urodzenia.
Każdy ceni to miejsce gdzie się urodził Ja mieszkałem kilka lat na południu Francji rok na Krecie 2 lata w Afryce i 6mc w Ameryce Południowej . Lubię ciepłe klimaty :)
Czasy 1988-1989/Pieniędzy miałem taką dużą torbe na zakupy.Tylko towaru nie można było kupić za nie.Zakupiłem USD.I to był dobry ruch.To ty Leszcz jak mniemam jesteś z mojej półki-czyli rok urodz. lata 50siąte.:))