pamietacie zdjecie ESPI zrobione z krzesła? hahaha. Prezes zacznie sypać wczesniej niz spekuła. Tak było ostatnio jak do 1 zł doszli. Zanim sie podbijacze spekulanty zorietowali to prezes ich zaorał sypiąc akcjami jak dobry raper rymami hahaha. Trzymam kciuki za prezesa by podymał ich drugi raz. Tylko nowych ubranych żal no ale na wojnie ofiary być muszą
prezes miał 92% akcji przed tymi wzrostami rok temu. Skoro spekula mu napompowala do 1 zł to dał im niezłą lekcje spuszczając 12% i przytulając sporo kasy. Prezes jest mądry i wie ze dmuchanie balona nie wyjdzie mu na dobre w dlugim terminie. Poprostu sprowadzil kurs do wartosci godziwej a do tego przytulil gotowke. Teraz ma 80% akcji i pewnie znowu czeka z palcem na enterze. To nie jest zanizanie swoich akcji tylko nagroda w postaci gotówki za ciezka prace. Przecierz nie spusci pakietu ponizej 50%. Ma łeb na karku i kosi sianko
kupiłem w sierpniu zeszłęgo roku po 40 gr. Potem w kilka tygodniu spadło do 20 gr. Uśredniłem do 30 gr i po roku czasu udało mi się pozbyć tego bardziewia na ostatniej podbitce po 40 gr. Ogólnie nie polecam takiej zabawy bo to mrożenie kapitału jest.