Ogromny potencjał rozwojowy każdy kto był w MedCamp lub dokladnie wie czym sie zajmuja . Inwestuj świadomie jak chcesz spekulowac . Gadac bez sensu bo w życiu ci sie nie układa trollu odejdz nie męcz sie . Wiemy co mamy robić i wiemy po ey tu siedzicie
Dokładnie majac wiedze i perspektywy nie rozumiem jak ludzie nie potrafią mieć cierpliwosci i poddaja sie emocja . Sluchanie trolli ktorzy kreca kolka . Mysle ze spokojnie już teraz powinno byc 20 zł za akcję
Wchodzisz na forum spolki nie wiedząc co robi jakie ma cele i jak rokuje na przyszlosć . Jesteś dzieckiem kupujesz kierujac sie opinią ludzi a nie wlasną intuicją . Sprawdz sam sektor rating czym sie zajmują rynek i jaka ma przyszlość to czym sie zajmują . I zainwestuj na 2 lub 3 lata. Szukasz szybkiego zarobku to spekuluj sluchaj kogo chcesz
Jest część ludzi co kupowala drozej spanikowała kupisz akcje masz akcje cena i kurs to kilka zaleznych . Mi sie ta społka bardzo podoba . Jest wiecej warta niz np taka Biomaxima Biomed
to była moja pierwsza inwestycja na której jestem najbardziej straty, w sumie wiekszosc innych spolek na duzym plusie a tutaj -60% włozonego kapitalu. Dałem sie złapac przez naganiaczy, ale co by nie mowic nie sprzedaje ze strata, moze naiwnie ale wierze w tą spółke.
Inwestycja ???? Czyli trzymaleś akcje co najmniej 2 lata . Chyba graleś bo myslales ze w 2 mies bedziesz bogaty . A jak masz akcje dalej to nie dprzedawaj i badz cierpliwy . Zreszta jak mozna inwestować i stracić trzeba być Bał..w..an jak grasz tracisz
Inwestor, a jak to wyliczyłeś?
Dopuszczasz błąd w swojej analizie? Niesamowitym optymistą jesteś, a gdzie w tym wszystkim realizm?
Co ma spowodować nagłe zaangażowanie w rozwój firmy? Kolejne przebranżowienie?
Napisz coś więcej. Obroń swoje rewelacje.
Hasłem typu za 3 miesiące będzie 15, raczej nikogo tutaj nie przekonasz.
he he he nikt dawno mnie tak nie rozbawił zerknij w raport i zobacz przychód tej spółki, ile osób zatrudnia a następnie wyszukaj w google przewał pump&dump (a teraz najtrudniejsze) pomyśl i przeanalizuj fakty jestem pewny ze nie będziesz pisał już bzdur
Tutaj rekordem będzie 3,8 PLN jak Janusz się obudzi i sam na swoich kontach zrobi podbitkę... Wyżej już tu nie pójdzie. Spółka nie daje żadnych ESPI, nic nie robi, nikogo nie zatrudnia. Krzak i tyle.
Tutaj rekordem może być i powyżej 20 PLN, na giełdzie wszystko jest możliwe, zaklinanie rzeczywistości przez trolli spadkowych jest śmieszne, a ich cel wiadomy, haha!
Masz w zupełności racje, jak zmieni się obskurnie leniwy zarząd i upłynie z 15 lat. Tylko po co tyle czasu się kisić... W tym czasie wartość tego papieru (toaletowego) zeżre inflacja...
Powoli zbliżamy się do odwrócenia trendu i będzie góra, dzisiaj też trochę dobrane. Zaklinanie rzeczywistości przez trolli spadkowych jest śmieszne, a ich cel wiadomy, haha!