• kiedy 1zł? Autor: ~this_is_the_end [37.120.131.*]
    Po wypowiedziach Ł. Rosińskiego u Longterma nie mam wątpliwości, że
    prezes nie ma pomysłu na firmę ani na gry i jego zdolności menadżerskie ograniczają się do dojenia akcjonariuszy i modłów o dopłaty.

Jak można tak koncertowo spierniczyć sprawę? Zmarnować
    najlepsze czas, czyli ostatnie kilka lat i przerżnąć tyle pieniędzy na półtora gry ?

• Re: kiedy 1zł? Autor: ~Ruchanienagrubo [84.10.113.*]
    Po tyle chcesz kupić?
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Reznor [188.146.39.*]
    W maju, na początku coś miało być, chyba jakiś czat czy kolejna konfa. Do czerwca jeszcze trochę czasu zostało
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.136.*]
    Reznor jak widzisz tu potencjał wzrostu? Na razie powolne opadanie na 1.2zł się szykuje.
    Może spaść chodź nie musi, bez infa nie poleci w górę. Pytanie dlaczego ma spaść do 1,2x kasę powinni dostać niedługo (chyba, że już mają). Czy ja wiem, że u Longterma tak źle wyszła prezentacja, raczej odwrotnie, jest jeden problem, że premiery są przedziane na IV kw 2021, ale po drodze gamescon, więc może się wydarzyć dużo - po raz drugi takiej wtopy nie zaliczą, jak ostatnio, jeśli tak to się nie podniesie kurs w tym roku. Pytanie, jaki plan ma prezes na marketing i OW, emisji akcji raczej nie przewiduje, bo to też zarżnie kurs i on o tym musi wiedzieć, jak osoba z rynku
    Moim zdaniem zrobi podbitkę pod newsy i będzie upychał akcje. Kupował ostatnio po 2.02 January 1.86
    Reznor już jesteśmy na 1.66 jeszcze tylko 40 gr i masz 1,26.... MOim zdaniem ten rok pozamiatany,. Spekuła musiałaby ostro podbić jak w latach 2019-2020. Pod Gigantów poszło z 1,6 - na 4,4 marzec 2020 piękny zjazd na 1,29 zł, Ja czekam większy zjazd.
    No to miesiac lub dwa stypy, ale cały rok ... ? Mamy zaraz maj, pytanie do ilu podciągną w górę
    Zobacz że od marca do lipca 2020 z 1,29 do 4,45 zrobili podbitkę pod Gigantów na Gamescom. Tu może być bardzo różnie.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    Oby szykowali coś porządnego - mityczny trailer Oscara dostanie taki powinien być wyjeb....
    Moim zdaniem powinni iść w Arię, AR Kicker i nowe tytuły.
    Wówczas dobiorę, zarząd ma do raportu związane ręce i jeśli spadnie do tego poziomu to nie będę się nawet zastanawiał, oni i tak nie będą mogli kupić
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~this_is_the_end [185.236.203.*]
    Nie jesteś na stypie tylko na pogrzebie, zmartwychwstania nie będzie. Varsav poległ.
    Masz 4 mln pod produkcję Arii i pod to powinni się brać
    Poległ z 4 mln z dotacji.
    Przeciwnie. Chcę z tego gówna wyjść na zero.
    A jaką masz średnią że chcesz wyjść na zero?
    Mam nadzieję że wyjdziesz na duuuży plus
  • Re: kiedy 1zł? Autor: generalpinochet [31.0.92.*]
    Sam wyszedłem ze stratą. Osobiście nie widziałem kompletnie nic pozytywnego w rozmowie z longtermen, który zresztą na grach się zna średnio delikatnie rzecz ujmując. To co robi prezes jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Tak zarządzając można każdą dotacje przepalić. Nie twierdzę, że kurs tutaj nie urośnie, projekty wydawały mi się ciekawe, ale w mojej ocenie tutaj jest przerost ambicji nad możliwościami. Najpierw pokaz gigantów, potem beznadziejna konferencja na YouTube gdzie prezes nie ogarniał konferencji, teraz ten longterm i terminy wydania na 4 kwartał... W każdym razie powodzenia życzę z varsav. Jedno z lepszych forum(choć sam głównie czytałem), wyjątkowo mało szamba
    Longtermik lubi przynudzać... Nie było dynamiki w tych prezentacjach. Logterm siedział i praktycznie zerowa moderacja.
    To popuszczaj i wychodź. Śmiało nie krępuj się.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: generalpinochet [37.248.218.*]
    Ja sobie dałem spokój z varsav po wywiadzie u longterma. Tutaj nie ma żadnej sensownej wizji, brak postępu w produkcji. Gdyby chociaż skasowali gigantów, to muszą uparcie topić kasę na tego gniota. Projekty niewielkie, a mimo to ich końca nie widać. Żałuję że nie wyszedłem po info o dotacji, no ale trudno... Kupiłem z myślą o The Path of Calydra i Everdream Valley jednakak po tej rozmowie u longterma całkowicie są straciłem wiarę w tą spółkę.
    Te dwa tytuły ok ale co z Arią. Mają prawie 4 mln z dotacji. 3.xx zł powinno być ale muszą być konkrety
    Rosiński to menadżer, który nie wie, że wtopione projekty kasuje się jak najszybciej. Wszyscy akcjonariusze mogą mu podziękować za straty. Przynajmniej tyle dobrego, że wiadomo, kto tu spieprzył sprawę. Varsav od dna się nigdy nie odklei.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~kalina [46.204.32.*]
    jak czytam wypowiedż że: "coś się NIGDY na giełdzie nie wydarzy...." - to od razu wiem że gadam z amatorem na rynku. Przepraszam ale taka jest prawda.

A jeśli chodzi o poziom tego forum to bez Panów: WERS I REZNOR, nie byłoby kogo czytać. Pozdrawiam obu. Powodzenia.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~this_is_the_end [82.102.20.*]
    Ty za to jesteś, LOL, zawodowcem :) Słuchaj dalej Wersa owco.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~kalina [46.204.49.*]
    Posłuchałam i sprzedałam w zeszłym roku. Bez straty. Może dzięki temu nie wywnętrzniam się na forum płacząc nad swoją niedolą. LOL.
    Kalina masz w takim razie twarde pośladki i nie popuściła a że stratą. Wielu tu zostanie przer...... na wylot. Zlecenia już ustawiłem więc zabawa start.
    Ja się pytam... Czemu nie spada? Mityczne 1zł
    Wychodzisz czy czekasz? Ja czekam.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~asmen [89.187.226.*]

trzeba usrednic
    i czekac do lipca
    sprzedac ze strata szkoda

Łatwo podbili pod dotację do 2.57 z 1,6. Jak będziecie tylko rozchylać pośladki i marudzić to nie dziecię się że kurs spada
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Świadomy [37.30.63.*]
    Widzę, że już dyskutujesz sam ze sobą. Ja trochę inaczej napiszę, to jest giełda gra emocji. W czerwcu ma być gotowe demo Gigantów. Mam inne spółki w swoim portfelu i ten sam schemat jest tam. Teksty typu to już nie urośnie, czy nigdy nie zobaczymy już jakiejś kwoty za akcje danej spółki.
    Prawda jest taka, że jak demo będzie dobre to ludzie zaczną kupować akcje i możemy zobaczyć i 3 zł albo 4, albo nawet więcej. Poza marazmem który tutaj jest nie widzę podstaw do tego by spadło do 1 zł. Uważam, że jeszcze w tym miesiącu będziemy się kisić na takich poziomach jak teraz a w czerwcu może Varsav być grzane. Używam słowa może bo nie jestem w stanie przewidzieć przyszłości a to jedynie moje przemyślenia.
    Wszystkim życzę miłego weekendu majowego i udanego odpoczynku.
    Pozdrawiam
    Świadomy w punkt, ale cierpliwości zostało ok 1,5 miecha do gamescon, wtedy będzie można ocenić. Panowie i Panie super majówki życzę, pogoda dopisuje, może być na grubo... :)))
    Świadomy i Reznor macie rację... Jak Giganci będą ok to może być na grubo 3, 4 i więcej. No ale trolują o 1 zł... Udanej majówki

Jak spadnie troche nizej to usrednie
    bo cena zakupu ma wysoką ze na forum
    chyba nie nikt taka jaka ja mam
    Masz ponad 3?

3 .22
    plecy az boli sprzedac teraz choc nie mam tego duzo
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Świadomy [37.30.32.*]
    W połowie czerwca mają pokazać demo, poczekaj może ze swoją decyzją sprzedaży.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: -1234- [37.120.217.*]
    Na oko na 3zł czeka 3 mln akcji. Są w rękach inwestorów, którzy łudzą się, że wyjdą na zero. Czasy wzrostów po 100% pod byle gierkę się skończyły i te se ne vrati. Będzie dobrze jak dociągnie do 2 zł. Pan Łukasz R. ma wybitną zdolność do robienia projektów drogo, długo i bez klienta. Wiecie dlaczego do dzisiaj nie poznaliście liczby sprzedanych kopii Bee Simulator na Steam ? Bo byłyby tu groszówki.

jak spadnie troche nizej
    to usrednie
    wtedy cena spadnie mi na 2.60
    a do tych cen powinno dolecie bo na 3zł i wyrzej ciezko bedzie
    zobaczymy

• Re: kiedy 1zł? Autor: -1234- [89.249.64.*]
    Myślisz, że ty jeden masz taki plan ? Takich uśredniaczy jest tu od groma, dlatego kurs jest i będzie w 4 literach. Tu zrobili tak wszyscy, którzy kupili drogo, a jak wszyscy planują sprzedać po 2.6 to wiadomo, że 2.6 nie będzie. Nawis papieru jest NIEWIARYGODNY. Podziękujcie przyjaciałom królika, sporo tego upłynnili. Uśrednianie było błędem, trzeba było wiać i odrabiać na innej spółce. Varsav ma prezesa, który skupia się na upłynnianiu i tworzeniu (spółki zależne) papieru a nie na wartości firmy czy realizowanych projektach.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~BigShort [52.56.124.*]
    Zgadza się. Na Steam to akurat można policzyć plus minus 15% ale same zainteresowanie grami , przecież Giganci nie mają żadnego potencjału, jakaś Aria o zwierzętach? Co to na być? Gop zrobił taka gierkę z psem, grało w nią w szczycie 8 osób
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Rudy [5.173.186.*]
    Rockbridge dobrał drugie tyle VAR.
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~Ruchanienagrubo [94.254.185.*]
    Rockbridge kupił Var? Że jak...
    https://www.biznesradar.pl/akcjonariat/VAR
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.20.*]
    Rock lubi wtopy na gamingu ale skoro już na to skupował od 1.90-1.70 drogo bardzo drogo
  • Re: kiedy 1zł? Autor: ~HiperBessaMCI [37.30.20.*]
    Przepraszam, oni kupowali przed końcem roku jak była podbitka do 2.50 uuuu huhu to wiszą całkiem wysoko
    W grudniu 2020 RockBridge kupowali po 2.5, January po 1.86... więc mogą chcieć spekulacyjnie.
    Taki Rock z Januarym może zrobić tu taką jazdę że wielu będzie piać z rozkoszy krzycząc 10zł np pod grę o chomiku syryjskim. Zobacz arkusz sprzedaży i policz ile trzeba kasy aby zebrać te akcyjki w kilka zleceń aby leszcz dobierał po 5-6-7... Bo urosło i jest jazda.
[x]
VARSAV -1,50% 0,53 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.