Maciek, jeśli już kupujesz, to warto dla dobra wspólnej sprawy zaproponować chociaż 18,50zł..!! Może Zielińska by twoją ofertę zobaczyła.....i opisała....byłby obciach Solorza.
Dnia 2021-04-28 o godz. 15:43 ~EleK napisał(a): > Maciek, jeśli już kupujesz, to warto dla dobra wspólnej sprawy zaproponować chociaż 18,50zł..!! > Może Zielińska by twoją ofertę zobaczyła.....i opisała....byłby obciach Solorza.
Jesli Ty liczysz na Zielinską z Parkietu to.......... :-) Ona siedzi w kieszeni Filantropa
Najlepiej jakby ona zapomniała o Elektrimie bo jak ona opisze AFERE ELEKTRIMU to wyjdzie na to , ze to MY ....... okradalismy przez 15 lat Filantropa :-))
URSZULA ZIELIŃSKA SIEDZI W KIESZENI U " FILANTROPA" ALE WE WCZORAJSZYM "PARKIECIE " NAPISAŁA ŻE DROBNI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU DOMAGAJĄ SIĘ ODTAJNIENIA UGODY ELEKTRIMU Z 2010 ROKU
MOŻE SIĘ POMYLIŁA I NAPISAŁA Z ROZPĘDU - PRYNCYPAŁ WSTRZYMA WYPŁATĘ..
Dnia 2021-04-28 o godz. 16:13 ~KEMOT napisał(a): > URSZULA ZIELIŃSKA SIEDZI W KIESZENI U " FILANTROPA" ALE WE WCZORAJSZYM "PARKIECIE " NAPISAŁA ŻE DROBNI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU DOMAGAJĄ SIĘ ODTAJNIENIA UGODY ELEKTRIMU Z 2010 ROKU > > MOŻE SIĘ POMYLIŁA I NAPISAŁA Z ROZPĘDU - PRYNCYPAŁ WSTRZYMA WYPŁATĘ..
Odtajnienie umowy poszło do Sądu PAE i Pan Daniel Olechnowicz (Boze na niebie miej Go w swojej opiece ) nie zasypia gruszek w popieleJest DETERMINACJA i pojdziemy nawet do Strasburga O AFERZE ELEKTRIMU będzie głosno Sąd juz sie wypowiedział jak niewłasciwie zachował sie PROKURATOR
Mnie pani Zielińska dzisiaj odpisała osobiście na tweecie, na moją uwagę o miałkości jej dziennikarstwa, nie dążenie do prawdy i brak odwagi zadawania trudnych pytań Solowi np. gdzie podziało się 7 miliardów za ERĘ - odpowiedziała ... z anonimem nie rozmawia ...
Dnia 2021-04-28 o godz. 22:11 ~Spartan napisał(a): > Mnie pani Zielińska dzisiaj odpisała osobiście na tweecie, na moją uwagę o miałkości jej dziennikarstwa, nie dążenie do prawdy i brak odwagi zadawania trudnych pytań Solowi np. gdzie podziało się 7 miliardów za ERĘ - odpowiedziała ... z anonimem nie rozmawia ...
Było odpisac tej PANI , ze jestes jednym z 8000 tysiecy akcjonariuszy spólki Elekrim. Jednej z najstarszych spółek na giełdzie. Te 8000 ludzi tez jest anonimowych. Tak jak czytelnicy Parkietu ktorzy sa rowniez są ANONIMOWI A mimo to pisze dla nich swe zakłamane artykuły i jakos wtedy jej to NIE PRZESZKADZA !!!
Bądźcie cierpliwi i nie sprzedawajcie. Jak macie nóż na gardle to lepiej jak drobny sprzedaje drobnemu. To jest rozwiązanie bardziej bezpieczne dla wszystkich mniejszościowych akcjonariuszy.
Kupi jak będzie wyceniony przez GPW. P.S Znam kogoś, kto złożył ofertę kupna po 38 zł. w sławetnej emisji po 1,01 zł. Z.S. chyba poczuł się ośmieszony. Powtarzam kolejny raz, ani kroku wstecz.
Panowie, bądźcie poważni i nie podniecajcie się takimi głupimi zaczepkami w stylu "kupię max 400.000 szt w cenie zaproszenia" Przecież gdyby to była poważna oferta to zgłosiłby się do PAE lub bezpośrednio do Daniela albo poprzez DM. Ech .....
Dnia 2021-05-10 o godz. 22:35 ~KEKS napisał(a): > Panowie, bądźcie poważni i nie podniecajcie się takimi głupimi zaczepkami w stylu "kupię max 400.000 szt w cenie zaproszenia" Przecież gdyby to była poważna oferta to zgłosiłby się do PAE lub bezpośrednio do Daniela albo poprzez DM. Ech ..... >
Masz maila podanego? Masz cenne walory do sprzedania ? Masz cisnienie ?
Witam. Wszystkim którzy zgłosili chęć sprzedaży powyżej tys szt zaproponowałem cenę wyższą od grubasa , była jedna Pani z 250 szt która oczekiwała 25 zł i jeden Pan kup bo sprzedaje z podobnymi oczekiwaniami ... musiałem zrezygnować. Jeśli ktoś ma zmuszającą go do tego sytuację życiową zapraszam jeśli nie proponuję akcję zostawić i zapisać najlepiej ... Pozdrawiam
Swoja droga osoby, ktore też zglosili swoje checi zakupu po cenie zaproszenie ladnie by było jakby do PAE podały informacje ile akcji zakupili w ten sposob (moga tez podac dodatkowo od ilu akcjonariuszy, ale taka informacja nie jest wzorcowa)
Dnia 2021-06-05 o godz. 15:43 ~Janek napisał(a): > @observatore czyli uważasz, że cena z zaproszenia Solorza była godziwa? Bo przecież @Swój chce kupić po tej samej cenie. > > > > Obrażasz moją inteligencję. Czy @swój czy Solorz - jeden i drugi to takie same cwaniaki, które chcą mnie zrobić w trabę.
Napisałem Ci więc Bądz większym CWANIAKIEM i daj 19 zł Masz? Z tego co wiem to Maciek nie zarządza aktywami Elektrimu i z Elektrimu nie wyprowadza kasy
@observatore skoro 18zł od @swojego to dobra cena to dlaczego PAE chce, żeby Stolorz płacił za akcje kilkaset złotych? Po prostu jesteś cwaniakiem, który tak samo chce zrobić naiwnych posiadaczy akcji w trąbę jak Stolorz.
Logika @observatore: gdy Solorz oferuje 18zł to "skandal!", "za mało!". Gdy @swój oferuje 18zł to: "a dasz więcej?", "cena ok", "prostych rzeczy nie ogarniasz".
Ze swojej strony dodam, że doskonale ogarniam: i Solorz i Swój szukają naiwnych, żeby wyskoczyli z akcji po taniości. Idź Observatore szukać frajerów gdzie indziej.
PO PROSTU WYKORZYSTYWALI OKAZJĘ ŻE KTOŚ BYŁ W SYTUACJI BEZ WYJŚCIA ( W NASZYM PRZPADKU KTOŚ OBECNIE NIE MA TERAZ PO 12 NASTOLETNIM CZEKANIU PIENIĘDZY NA ŻYCIE )
Po troszku Obserwatore i Janek jak i Kemot macie rację, te akcje które nie skupuje pan Swój nie idą bezpośrednio do PAE i nie zwiększają jego stanu posiadania, ale też nie idą w ręce złodzieja - idą w ręce w pewien sposób neutralne jako dodatkowy front walki z Solorzyną i jego giermkami ...