Jeśli ma być wezwanie to myślę że nastąpi rychło. Wyniki z pewnością się poprawia po wzrostach cen na rynkach towarowych. Jeśli chcą tanio kupić to kiedy? Jeśli zaś nie chcą wycofywać firmy z giełdy w co wątpię to wzrost kursu jest nieunikniony.
Dnia 2021-04-27 o godz. 19:24 ~kijek napisał(a): > Jeśli ma być wezwanie to myślę że nastąpi rychło. Wyniki z pewnością się poprawia po wzrostach cen na rynkach towarowych. Jeśli chcą tanio kupić to kiedy? Jeśli zaś nie chcą wycofywać firmy z giełdy w co wątpię to wzrost kursu jest nieunikniony.
Cedrob nie jest w stanie wycofać spółki Gobarto z giełdy! Gdyby mógł to zrobić, zrobiłby to dawno! Jest blokowany i jeżeli nie zapłaci za akcję tyle ile należy, to nie wycofa tej spółki z giełdy :)
Dnia 2021-04-30 o godz. 22:08 snalib napisał(a): > Cedrob nie jest w stanie wycofać spółki Gobarto z giełdy! > Gdyby mógł to zrobić, zrobiłby to dawno! > Jest blokowany i jeżeli nie zapłaci za akcję tyle ile należy, to nie wycofa tej spółki z giełdy :)
zapłaci ale mackowi świniopasowi pod stołem, a resztki drobnych beda i tak w plecy i tak, nikt ich z tego nie uratuje !!!!