• szybciej Autor: ~Bizon [139.99.238.*]
    oddawać wywalać leszcze czas na odjazd
  • Re: szybciej Autor: ~Max [91.235.230.*]
    Nie wiem czy zauważyłeś ale odjazd jest cały czas... i to od 4 miesięcy.... No chyba, że dopiero wsiadłeś.
  • Re: szybciej Autor: ~Mello [54.37.44.*]
    akcji na s coraz mniej a do wyników coraz bliżej będzie się działo !
  • Re: szybciej Autor: ~obserwator [51.75.75.*]
    nie ma co sie śpieszyć, trzeba korzystać i pomału odbierać
  • Re: szybciej Autor: ~makler [51.75.171.*]
    obserwując zachowanie kursu i widząc arkusz zleceń nie jestem przekonany czy można tak spokojnie czekać aż wpadnie
  • Re: szybciej Autor: ~Baca [51.75.35.*]
    Nie trzeba być jasnowidzem żeby przewidzieć, że wyniki za I kw. br będą rewelacyjne. Ja liczę na coś extra :-) jeśli plotki się potwierdzą
    Spokojnie... jak kurs przekroczy 100zł to pojawi się i wiecej zleceń w arkuszu sprzedaży. Póki co rekomendacja brzmi "akumuluj zaciekle do 100 zł ;) i tutaj wcale nie żartuję.
    Mój 20 letni syn kupi sobie z tych akcji mieszkanie, a póki co ma już bardzo ładny zysk i dokupuje co miesiąc, zaraz po wypłacie.
  • Re: szybciej Autor: ~Mario [139.99.90.*]
    he he he ale frajernia blokuje wzrosty ha ha ha mają sporo optymizmu sądząc że ktoś się na to nabierze i odda
  • Re: szybciej Autor: ~Romek [107.189.165.*]
    Nikt od dawna nie oddaje dlatego takie akcje z falowym ściąganiem z S. Kasują ostatnich kolarzy i leszczy. A te cofki to ustawki, przyjrzyj się uważnie
  • Re: szybciej Autor: ~Weteran [107.189.11.*]
    na większości dobrych spółek nim leszcze sie połapią że warto już jest za późno. niewiele jest obecnie spółek tak perspektywicznych jak ta
  • Re: szybciej Autor: ~Leoś [37.248.175.*]
    Ładna sesja. Widać że apetyt na akcje jest duży. Będzie grubo!
  • Re: szybciej Autor: ~Bob [37.248.175.*]
    Gdy dzisiaj szarpnie jak zawsze to będziemy powyżej 27
  • Re: szybciej Autor: ~Eugeniusz [51.68.128.*]
    Szarpnięcie dopiero przed nami. Obstawiam że w przyszłym tygodniu popyt zdecydowanie przyciśnie w końcu do wynagrodzenia wyników coraz bliżej
  • Re: szybciej Autor: ~Laik [37.248.175.*]
    To nie ma już za wiele do szarpania. W obiegu już niewiele akcji a Oponeo będzie sprzedawać dopiero powyżej 36
  • Re: szybciej Autor: ~Synek [54.37.44.*]
    Tu wciąż jakiś niekumaty próbuje zawracać kijem bieg rzeki he he he
    Dlaczego piszecie takie bzdury??? Jak sprzedaż przez Oponeo??? Po piersze mają lokup na 12 miecięcy poza tym p otym okresie i tak nie będą sprzedawać akcji, bo kasy nie potrzebują i byliby farjerami. Oni wiedza lepiej jak my jaki udział w rynku chcą osiągnąć. I naewt jesli za kilka lat pójdą takie transkacje to na pewno nie na giełdzie. Są transakcje pakietowe są fundusze itp.

Po drugie wyniki za pierwszy kwartał wceale nie będą jakieś rewelacyjne, wzrost przychodów był przecież ok. 40 % czemu nie sprzyjała pogoda ale myslę, że to dobrze bo będzie niska baza do wyników za 1 kw. 2022. Wówczas oferta będzie znacznie większa i rozbudują showroomy.

• Re: szybciej Autor: ~Nom [37.248.175.*]
    Wyniki to nie tylko przychód. Ale przede wszystkim dochód
    prosze cię nie rozśmieszaj mnie takimi tekstami.
[x]
DADELO 1,92% 74,40 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.