Hahaha,
Nigdy nie byłem nawet na forum tamtej spółki haha. Nie dość ze naganiacz z Ciebie kiepski to jeszcze wymyślasz niestworzone historie haha. A jak już poruszasz temat saule to jeszcze niedawno to nie było wasze marzenie i zaginanie czasoprzestrzeni ze wejdzie przez Vabun ? Haha jak to się zmienia punkt widzenia jak się wam trole argumenty z rak wytraca xD
Prawdo zabolała co heheeh :))) oj jesteś za cienki leszczyku każdy zna twoje nicki i twoje IP :)) nawet tutaj są już twoje 2 IP bo zapomniałeś się hehehe i zostałeś szybko zdemaskowany :))) a teraz kwiczysz na blumerangu równiez bo wisisz na haku tam na samej górce hehehe :)))
Chyba to Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :). A pierwszy człon adresu IP może mieć i 1000 internautów ale ta wiedza zapewne jest Ci obca heh. Troluj dalej dla mnie się w tej dyskusji tylko ośmieszyłeś ale to dla Ciebie i tak zapewne nie nowość, wystarczy poczytać Twoje posty :).
Saule Autor: ~filip [37.30.53.*] 2021-04-22 14:55Saule nie wejdzie tutaj tylko w spark vc zobaczcie ile akcji ma zażąd i kto tam siedzi i kapitalizacja pasuje na sauleA saule ma przyjąć 90% akcji i wszystko tam pasuje A zostało tylko 2.5 ml akcji w obieguOdpowiedzZgłoś do moderatora Re: Saule Autor: ~nowy [31.0.39.*] 2021-04-22 14:58 Ten post to już się nadaje do knf...
Hahaha, poczytaj naprawdę zanim dalej będziesz się błaźnić :). Jak poszperasz na kilku spółkach to i Twoje IP się pojawi mimo ze nie Ty to pisałeś . Doucz się i komentuj leszczyku
Szybko zostałes sprowadzony do parteru jak chcesz trolowac to najpierw podszkol się o IP itp sprawach :) bo niestety tylko robisz z siebie pośmiewisko :))) ale jak się ubrało na Blumerangu to tak to jest teraz się kwiczy i jęczy :))) no i czekamy na 1 zł na was osiołki ubrane na górce :)))
Dnia 2021-04-27 o godz. 12:56 ~KK napisał(a): > Szybko zostałes sprowadzony do parteru jak chcesz trolowac to najpierw podszkol się o IP itp sprawach :) bo niestety tylko robisz z siebie pośmiewisko :))) ale jak się ubrało na Blumerangu to tak to jest teraz się kwiczy i jęczy :))) no i czekamy na 1 zł na was osiołki ubrane na górce :)))
Od razu zaczął ten trolll mi śmierdzieć :) pojawił się teraz pod innym nickiem ale został szybko rozjechana brawo panowie !