• Espi ;) Autor: ~Napoleon [89.174.204.*]
    Po długim boczniaku nastąpiło wybicie z konsoli ;)

I mamy dwa zaje... newsy :)

https://www.tuinwestor.pl/komunikaty/raport/carbon-studio/833944  

https://www.tuinwestor.pl/komunikaty/raport/carbon-studio/833947 
  • Re: Espi Autor: ~Karbon [31.60.87.*]
    Super. Jeszcze jest okazja kupić tanio akcje.
  • Re: Espi ;) Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    No i pięknie! Dwie pozycje Wizardów będą teraz dodatkowo napędzać sobie sprzedaż nawzajem. Rozpoznawalność Studia będzie rosła ściągając coraz więcej graczy pod premierę WH :) Efekt kuli śnieżnej.
  • Re: Espi Autor: ~Tomek [5.173.252.*]
    Nie wierze ze nie zasypia tego wzrostu dzis.
  • Re: Espi Autor: ~Codfather [83.23.208.*]
    Więcej optymizmu. Czasu nie dużo zostało, nie wiem czy będą tak ryzykować, zwłaszcza po dzisiejszym ESPI. Takie zaniżanie to nie jest tania sprawa, ja korzystałem i dobierałem. Jak zasponsorują niższe ceny to nie będę narzekać.
    Bardzo tania bo nie masz prowizji. Jesli obrotu nie bedzie na dzisiejszej sesji wyzszego niz co najmniej wczoraj to zasypia.
  • Re: Espi Autor: ~Codfather [83.23.208.*]
    Nie miałem na myśli prowizji bo to oczywiste, a to, że inni podbierają akcje.
    Na koniec sesji bedzie widac na swieczkach co w dalszej czesci tygodnia czy to sesja zmiany trendu i teraz do premiery czy nadal beda walczyc. Popyt musi przatakowac
    I po wzrostach. Kurtyna
    Trzeba czekac na trailer i na wyniki w maju.
  • Re: Espi Autor: ~Azotyn_sodu [94.254.204.*]
    Czekam na wypłatę i ładuje dalej.
    Jak poczekasz to kupisz taniej.
    Wyglada ze 35 szt zbite na fixie zeby odebrac od tych co dzis kupili. Malymi krokami ale akumulacja pelna para. Jutro otwarcie bedzie nizej wg mnie.
  • Re: Espi Autor: ~John [193.238.200.*]
    Tez tak mysle jak przejdziemy to sie zacznie jakas gra ale dobrze ze perełka idzie w dobrą strone pozdrawiam
    Gra na przeczekanie i nie inaczej.
    Im wiecej mam minusow tym wiem ze mam racje. Przykro mi ze niektorzy nie chca czytac prawdy. Tez chcialbym wybicia ale to jeszcze nie ten czas. Animator tez nie pomaga
  • Re: Espi Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Nie znasz dnia ani godziny.Uwierzyłeś że jesteś wyrocznią.Wiesz że nic nie wiesz.Trochę pokory Mistrzu.
    Wowa a co takiego sie nie potwierdza w tym co napisalem? Jestesmy nadal w trendzie spadkowym. Wybicia nie bylo. I jesli analizujesz AT to dobrze o tym wiesz. Nie zaklamujmy rzeczywistosci.
  • Re: Espi Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Przepowienie Tomka nie zawsze są miłe dla ucha i portfela ale w większości przypadków się sprawdziły choć sam w nie często nie wierzyłem. Ma chłop wyczucie co do wykresu, ale to ze tu dalej siedzi on i reszta "sekty Carbona" dowodzi tylko tego, że wiemy gdzie ten kurs wyląduje i tam trzeba patrzeć, a nie chwilowe zawieruchy.
    Moze komus pomoglem kupic taniej. Z drugiej strony ktos nie sprzedal mimo ze chcial bo nie bylo „leszcza”. Na pewno wkurzylem pare osob.
    Ja nie mam wplywu na wykres, ja go analizuje ale nie ja rozgrywam.
    Bede tu siedziec dalej zgodnie z moja strategia. Ale juz nic nie napisze skoro tak czesc osob boli. Analizujcie sami. Wszystkim zycze pokaznych zyskow.
  • Re: Espi Autor: ~Azotyn_sodu [94.254.207.*]
    Mi to bez różnicy czy kupię po 60 czy 50 (: jeszcze nie kupowałem Carbona z lewej strony. Brałem tylko z prawej.
  • Re: Espi Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    ~Tomek a niech ich boli i zachęcam dalej do komentowania sytuacji na Węgielku. O merytoryczne komentarze na forum bankiera ciężko. Można się z kimś nie zgadzać ale zawsze warto poczytać odmienny punkt widzenia. Nic nie wnoszące zaczepki zalecam pozostawiac bez komentarza. No i tu ci posłodzę niesmiertelnym cytatem Wu Reymonta "Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół" :P
  • Re: Espi Autor: mac_dob [89.64.88.*]
    wczoraj obrót był duży ze względu na ten jeden strzał ponad 4 tys akcji.
    zobaczymy.
    Mam swój pakiet, czekałem na test 50, wczoraj strzał 4 tys akcji, dziś dwa infa...
    Niech już jedzie do góry :)
[x]
CARBONSTU 2,31% 3,98 2025-12-23 14:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.