• E insert 75mil Mało ci masz wiecej Autor: ~Ttt [46.134.76.*]
    No to leć na 3zl ale nie tutaj kup smiecia i ci spadnie jak tak bardzo chcesz po co tu siedzisz sprzedaj i problem z głowy tutaj jest spolka z kapitałem A nie warzywniaku poczytaj jakie rzeczy robię wejdź Youtube atende posłuchaj PREZESA co mówi o spolce
  • Re: E insert 75mil Mało ci masz wiecej Autor: ~Ttt [46.134.76.*]
    MAdrala się znalazł chciałbym kupić i mieć dywidendy 30% insert cwany jestes
  • Re: E insert 75mil Mało ci masz wiecej Autor: ~marcin [89.64.55.*]
    Ttt spokojnie bo zejdziesz z tego swiata wczesniej niz Atende przebije 10 pln :)
    Ja dokupilem akcji dokladnie posiadam 46600 szt jest to moj caly kapital ktory mam zainwestowany w akcjach oprocz 0.5 miliona akcji PBG - gdzie licze na cud - jesli cud sie wydarzy to ulokuje wszystko w Atende :)
    Spolka w najgorszym wypadku zostanie w tym miejscu w ktorym jest teraz - oni nie maja swojej produkcji dzialaja na zasadzie sprzedazy swojej wiedzy - wiec raczej bankrutctwo im nie grozi i nie musza inwestowac grubych milionow w produkcje czegokolwiek - dlatego tak chetnie dziela sie dywidenda - bo nie maja co z pieniedzmi robic - popyt na ich uslugi jeszcze jest ograniczony ale to kwestia czasu :) czasy sie zmienily i teraz swietla przyszlosc przed nimi. Juz nie wspomne gdyby jakims cudem ich rozwiazania byly sprzedawane poza granice to juz bylby kosmos dla takiej spolki jak Atende,
    Ja bede wchodzil na forum aby poznac wasze opinie ale najwczesniej podejme decyzje o sprzedazy za okolo 5 lat - mam nadzieje ze sie nie przejade :) Po ile beda akcje trudno prorokowac ale gdybym nie liczyl na konkretny zysk raczej bym tu nie siedzial :p

• Re: E insert 75mil Mało ci masz wiecej Autor: ~gruby [83.7.28.*]
    troche przesadziłeś z tą spowiedzią ? Marcin nie warto ?
  • Re: E insert 75mil Mało ci masz wiecej Autor: ~marcin [89.64.55.*]
    Nie mam nic do ukrycia. ogolnie nie sa to miliony - raczej grosze dla powaznych inwestorow :) ale jak mam trzymac pieniazki na koncie z oprocentowaniem 0 % to z samej dywidendy tutaj wyjde na plus - akcje moga spasc jak to na naszej bananowej gieldzie ale czasem dzieja sie cuda tak jak Colubmus gdzie akcje skoczyly od 1 do 100 :)

[x]
ATENDE 1,71% 3,57 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.