• Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Hm...wygląda na to, że Zorro ma jednak duże szanse na wielki powrót skoro ostatnio tyle się dzieje wokół tej kultowej postaci...
    Powstaje nie tylko nasza gra i film Tarantino, ale również serial w NBC i fajnie się zapowiada...:)

"Powstanie nowy serial o Zorro! Tym razem maskę przywdzieje kobieta !!! :)
    Stacja telewizyjna NBC stworzy serial o Zorro. Nie będzie to jednak kolejna adaptacja tej samej historii, lecz współczesna interpretacja.
    Akcja będzie toczyć się współcześnie, a tytułową postacią będzie Sola Dominguez, undergroundowa artystka, która ujawnia działania organizacji przestępczych w walce o sprawiedliwość społeczną. W tym celu przywdzieje słynną maskę Zorro.
    Za projekt odpowiedzialni będą Robert Rodriguez, reżyser takich filmów, jak „Desperado”, „Maczeta” czy „Sin City”, oraz jego siostra, Rebecca Rebecca Rodriguez, która wcześniej reżyserowała odcinki m.in. „Snowpiercera”, „Doom Patrol” oraz „Nancy Drew”. Wspólnie zajmą się produkcją oraz scenariuszem, z kolei reżyserować będzie Rebecca Rodriguez. Jedną ze współproducentek będzie również Sofia Vergara, znana z serialu “Współczesna rodzina”. Wciąż nie wiadomo jednak, kto wcieli się w postać Zorro."

https://www.kobieta.pl/artykul/powstanie-serial-na-podstawie-kultowego-zorro-superbohaterem-bedzie-kobieta-210104030400
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Mortimer [89.64.77.*]
    Akurat tej wersji to nie wróżę sukcesu biorąc pod uwagę wszelkie próby "kobiecych wersji" klasyków jak ghostbusters czy wonderwoman..wszystko to klapy. W grze jest opcja gry siostrą Zorro i samym Zorro wiec gra daje opcje.
    Najwięcej pewnie dla przywołania Zorro do życia zrobi Tarantino. No i oczywiście gra btc :)
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Mortimerze,nie do końca się z Tobą zgodzę :)
    Oglądałam kobieca wersję Ghostbusters i bardzo dobrze się bawiłam, ani przez moment nie żałowałam poświęconego czasu :)
    Nie można przesądzać z góry, że Zorro w damskim wydaniu okaże się klapą tylko dlatego, że Zorrem będzie kobieta. Wszystko zależy od chyba od jakości serialu, a ten zapowiada się interesująco przede wszystkim z uwagi na twórców, którzy już wiele wykazali się znajomością swojego warsztatu pracy.
    A że w grze jest opcja gry siostrą Zorro to bardzo fajny pomysł ( przyznam ,że nie wiedziałam o tym), gdzieś przeczytałam, że od kiedy na ekranach telewizorów i komputerów pojawiła się Lara Croft, świat gier staje się kobietą :))))
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Mortimer [89.64.76.*]
    Wiesz to są nasze prywatne gusta , niestety wyniki finansowe damskich wersji filmowych nie mają litości ;) Ja akurat uważam że to jest po prostu słaby pomysł. Nie rozumiem po co robić remake kultowych filmów tylko po to żeby pokazać wersję z kobietami...nie jestem fanem PC culture ;) Tak samo nie chcę oglądać remake u Kill Bill gdzie zamiast Umy Thurman będzie w żółtym wdzianku poganiał jakiś facet ? Nie..porażka :)
    Czekam na wersję beta zorro żeby pofechtować :P
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ja też nie jestem fanką remek'ów, rzeczywiście zwykle blado wypadają na tle oryginałów ( choć są wyjątki), jednak w tym przypadku nie jestem obiektywna i będę trzymała kciuki, żeby serial, jeśli powstanie, cieszył się powodzeniem :)
    A nasza gra jeszcze większym :)
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Życzliwy [107.152.102.*]
    Oby tym razem trzymanie wyszło Ci lepiej niż jak trzymałaś za „Twojego”Disneya. A propos- czy Disney to już nieaktualny czy przemilczany sukces?
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Xx [188.147.100.*]
    Twojego disneya. Genialne no i oczywiscie bardzo życzliwe. Naucz się czytać komunikaty a potem wyjeżdzaj z żalami.
    ...że też zawsze musi się znaleźć jakiś uszczypliwy życzliwy... :(
  • Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Kasia [198.8.85.*]
    Hej Olcia czemu złośliwy?
    Wszyscy są ciekawi czemu nie ma Disneya? Kupili licencje a nie zarabia? O co chodzi? Ogłaszali rok temu, że jest gotowy? Czekają aż wygaśnie licencja?
  • Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Mortimer [89.64.76.*]
    "Kasia" - zawsze możesz wysłać zapytanie bezpośrednio do żródła - to nie jest wyprawa na olimp - spółki odpowiadają swoim akcjonariuszom. Dwa - z tego co ja rozumiem mają umowę na kilka lat na ekspoatację postaci nie disneya a studia csg które jest biznesowym partnerem Disneya, dlatego te kreskowki są na disnoeyowskich kanałach puszczane. Druga sprawa - dwie gry z tymi postaciami zdaje się są zrobione i są dostępne w sklepach apple i android. Poza tym mają zarabiającą ładnie grę smooth wheel. Tak - nie jest to 8 gier zapowiadanych w planach. Trzebaby prześledzic komunikaty czy coś o tym pisali. Mają te licencje na jakies 5 ?6 ? lat..więc jeszcze może coś z tego być. Teraz czekamy na zorro.
    Niestety strzelam że "Kasia" to kolejne wcielenie tych samych osób na forum więc nie wiem po co smażenie tych samych informacji.

• Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Kasia [198.8.85.*]
    „Mortimer” tu poematy pisze i podważa moją kobiecość dla odwrócenia uwagi od meritum chyba? a ja nadal nie wiem -gdzie jest Disney?? „Olcia” wyjaśnisz jak „kobieta kobiecie”? Pamiętam że trzymałaś kciuki to pewnie wiesz co i jak? Miały być kokosy a są jakieś jaja
  • Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Ależ naturalnie Kasiu, że Ci to wyjaśnię :)
    BTC posiada umowę wyłączną z Disney na 5 lat .Temat nie jest więc jeszcze zamknięty.
    Pan Kaszycki wyjaśniał to podczas czatu z inwestorami.
    "spółka rozpoczęła przygodę od licencji do T.U.F.F. i Sally. Dystrybucja produktów występują m.in. w sieci Disney oraz Discovery Channel. Spółka posiada umowę wyłączną na okres 5 lat, która umożliwia im realizowanie różnego rodzaju produkcji growych właśnie z ich wykorzystaniem. Jako ciekawostkę można przypomnieć również plany ekspansji w państwie środka"
    Zachęcam Cię do zapoznania się z artykułem:

https://comparic.pl/btc-studios-planuje-sprzedac-minimum-1-mln-egzemplarzy-gry-zorro-czat-inwestorki-z-wojciechem-kaszyckim/

Kokosów co prawda jeszcze nie ma, ale z tymi "jajami" to chyba przesadzasz...
    Spółka całkiem nieźle sobie radzi. W 2020 r. bardzo poprawiła wyniki ! Sama zobacz :)

Przychody ze sprzedaży: wzrost o 2825.00% r/r
    Zysk ze sprzedaży: wzrost o 57.91% r/r
    Zysk operacyjny (EBIT): wzrost o 89.88% r/r
    EBITDA: wzrost o 87.89% r/r
    Zysk przed opodatkowaniem: wzrost o 88.53% r/r
    Zysk netto: wzrost o 88.14% r/r

Naturalnie trzymałam i trzymam kciuki. Liczę, że kredyt zaufania, który dałam BTC nie skończy się dla mnie tak jak na Inno, przez które teraz gorzej sypiam, choć również trzymam kciuki :)

Ps. I taka gorąca prośba do Ciebie Kasiu...Nie "Olciuj" mi proszę więcej, bo jestem już całkiem dorosłą Olą, a nawet można powiedzieć Aleksandrą ;)
    Pozdrawiam :)

• Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Kasia [198.8.85.*]
    Olciu ojej jak się rozpisałaś! Za weekendową wierszówkę lepiej płacą czy będziesz jutro sypać papierem? No bo chyba nie charytatywnie tak tu pudrujesz „pana Kaszyckiego” i jego najnowsze pomysły? Wiara w słowa tego pana i deklaracje niejednego już puściła z torbami. Buziaczki kochana. Uważaj komu ufasz!
  • Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Mortimer [89.64.75.*]
    No i własnie tu widać trola. Najpierw piszesz niby pytania, a jak Ola wypisala Ci proste do sprawdzenia fakty to plujesz syfem typu - "kasa za wierszówkę". Najlepszą rekomendacją dla spółki jest wierna rzesza troli podbijająca ścierwowątki jak tylko pojawia się jakaś dyskusja na forum. Co każe się bardzo zastanawiać o co chodzi : osoby mające akcje btc raczej kibicują spółce ( jak każdy akcjonariusz swojej...chyba kurde jasne? ), albo ich nie mają i toczą jakiś dziwaczny problem bo po prostu w giełdę nie umieją. No sory jak się nie umie inwestować to przepraszam - nie robi się tego. I żadne płacze na forum tym czy owym tego nie zmienią.

Mortimer a Ty to taki mizogin bo kobieta Cię bije? czy z domu?
    Masz problem ze sobą- między uszami i między nogami- to widać, ale tu Ci nikt na to nie pomoże.
    Oczekujesz dyskusji z Twoim „me, myself and I”? Może najpierw rozdaj kaftany.
    Żadnym tu nie jesteś autorytetem ani w ogóle nikim aby mówić kto może się odzywać a kto nie i jak. Zrozumiano?
    To teraz zluzuj gumę w majtach, może pomoże na ciśnienie
    Buziaczki kochaniutki
  • Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Mortimer [89.64.75.*]
    Nie zamierzam nawet zniżac się do poziomu odpowiadania na te brednie - tylko potwierdzasz że jesteś forumowym trolem i tyle.
  • Re: Gdzie jest Disney Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! Autor: ~Ola [109.173.155.*]
    Kasiu, Mortimer ma rację.
    Chciałam Ci udzielić tylko wyczerpującej odpowiedzi, ale widzę, że nadal jesteś niezadowolona...:(
    Strasznie chimeryczna z Ciebie kobietka :)
    Olciu bardzo Ci dziękuję za ponowne wyjaśnienie tego co wcześniej wyjaśniałaś. Występ Kaszyckiego widziałam, oczywiście, mam własny osąd, nieco mniej naiwny i bezkrytyczny jak Ty- ale mogę co?Wg mnie kupy się to nie trzyma - pusty bełkot marketingowy, zero efektów. Myślałam, że może choć Disney dawno hula i się optymalnie monetyzuje -w końcu taki pewniak ogłaszali w 2019. A tu hula tylko wiatr w kasie spółki.

A mortimer? nie wiem co mu rośnie od tej bufonady? Nie portfel i popyt na spółce też nie. Niech propaguje swój mizoginizm w domu, jak mu kobieta pozwoli.
    Pogódźcie się ze sceptycyzmem bo od ludzi co już 2 razy wylecieli z giełdy oczekuje się więcej
    Jak wspomniałem - nie zamierzam komentować ściekowych ataków personalnych. Co do spółki - jakie masz motywy w pisaniu na forum ? MASZ AKCJE ? bo jak nie masz..to co tu robisz ? Samarytnin ? będziesz bronić cudzych portfeli ? Normalnie niczym zorro hahaha. Tyyle tu sie topi kasy..wolumeny przewalają się gigantyczne dzień w dzień. "Ludzie tracą majątki, matki płaczą, nie będzie co jeść..". Nie rozśmiejszaj. Ci co mają akcje trzymają je zakopane i czekają. Te śmieszne ilości co się wymieniają to jest kompletnie NIC. Tu może być wszystko.
    A kto pyta? cenzura? troll naganiacz?
    Forum jest publiczne i każdy może się wypowiedzieć- czy się to jednemu z drugim podoba, czy nie.
    Ot co!
    Nie wiem Kasiu, dlaczego mi ciągle " Olciujesz", mimo iż prosiłam, żebyś tego nie robiła :)
    Cieszę się, że nie jesteś naiwna i bezkrytyczna. Ja staram się być obiektywną !
    Kto miał rację , jak zwykle, czas pokaże ...
    Dla Ciebie również buziaczki kochana :)

• I co z tego? Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Misio [45.144.113.*]
    Kolejna próba reanimacji trupa podpieraniem się cudzą renomą.
    Czy hasła NBC i Taratino chwyci??
    Będzie zwyżka kursu?
  • Re: I co z tego? Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Mortimer [89.64.77.*]
    kolejna próba zanudzenia forum
  • Re: I co z tego? Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Misio [45.144.113.*]
    Udana mortimerze, brawo ty. Nie sil się więcej
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Krysia [156.146.59.*]
    "....Akcja będzie toczyć się współcześnie, a tytułową postacią będzie Sola Dominguez, undergroundowa artystka, która ujawnia działania organizacji przestępczych...."

Proroczy fragment - o ujawnieniu działań przestępczych.
    Krysiu, widzę, że Ty już działasz niczym Sola Dominguez, nasz Zorro w spódnicy :)))

Zgodnie z treścią przepisu art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego, każdy dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub policję.

Rozumiem, że już powiadomiłaś odpowiednie organa ?
    Czy szyjesz sobie dopiero odpowiedni strój, żeby własnoręcznie wymierzyć sprawiedliwość ?:)
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Zdzisia [188.241.80.*]
    To nie twoja broszka. Chyba że twoja, hmm??? :) :):) Po zmianie płci stałaś się strasznie wścibska, Aleksandro:):):)
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Aleksandra [109.173.155.*]
    Patrząc na ilość żeńskich nicków, jakie się pojawiły w tym wątku to chyba raczej Wy macie jakiś problem z samookreśleniem :)))
    Hm...A może to hermafrodytyzm ??? :(((
    Nie martwcie się jednak !!! Jest miejsce, gdzie możecie szukać pomocy!!!
    To wirtualna grupa wsparcia psychologicznego na forum serwisu hermafrodytyzm.org. ;)
    Pozdrawiam :)

• Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Czytaćumię [46.204.50.*]
    Super. Jak czytam ten trolling to mi chodzi po głowie czy nie warto tego kupić.
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Baltazar [5.173.138.*]
    Tak
  • Re: Tym razem maskę Zorro przywdzieje kobieta !!! :) Autor: ~Len [165.231.177.*]
    Od maja już tak „sprzedają” ? Ależ ten czas leci!! :-))))
[x]
BTCSTUDIO -16,11% 0,30 2025-11-07 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.