Już za pare tygodni. Jak obstawiacie?
To już najwyższy czas żeby były solidne przychody i powtarzalny zysk. Stawiam na 1,5 mln przychodów i 150 tys zysku
Ta spółka to ma jednak fundamenty. Żelbeton zbrojony granitem. Ni ciorta za rynkiem nie idzie ani w górę ani w dół. Ja tu normalnie z nudów umrę. 2,80- 3,10 ile można kuna. No ile można!!!!!!
Ni chco kupować? Czy nie chco sprzedać? Prezes znów w raporcie rączkami pomacha czy pokaże jakieś konkretne liczby? Ja to bym im taki extra wynik zrobiła...aż by ich jak Innogene zawiesili :))))) No ale ja choć sumy bym kumplowi exel dała do sprawdzenia, i co najwyżej jakieś przecinki pomyliła czy coś. I tak marudzą na formaty to teges :))) Najprostszy sposób to na Inno już jednak wykorzystany z tymi przychodami,no szkoda że tak po bandzie.... Teraz to chyba już plagiat by był... A tu dzie, se liczą koszty dokładnie a przychody to chyba jak zapłacone :)))))))
Nieźle żeś się przestrzelił z tą prognozą. Z 1,5 mln jest niecały 1 mln, zysku nie 150 tys tylko niecałe 90. To mówisz mogło być gorzej?
Pandemiczne 5 minut nie wykorzystane, konkurencja zjadła tort
Że Marek nie trafił nie dziwne. Mało info dają... Pozytyw taki że już chyba nie zobaczymy straty... No ale kuna...no... Eeeetam....
Że w USA robią , wstępne przychody .. z tamtad..A ile tego na być?.... 3 mln z przetargu.. na 2 lata... Ciekawe o ile te abonamenty wzrosły i czy będą rosnąć... No ni słowa... Eeetam. Se w leasing brykę chyba trza wziąć....Albo samolota bo biznes to chyba cza też z tad pozamiatać....