Takiej spółki ciężko znaleźć. Obecna kapitalizacja jest po prostu śmieszna, czyli 11 mln zł. Tymczasem spółka ma zyski, konkretne przychody (jak na swoją wielkość) Ale prawdziwy hit to malutkie zobowiązania raptem 1 mln zł. Pieniędzy spółka ma 2.086.838,79 zł. Na lokatach spółka zebrała już 2.063.726,52 zł! Na rachunkach bankowych dodatkowo jest 23.066,24 zł i ok. 2.100 zł na rachunku VAT. Czyli spółka samej kasy ma 19% obecnej kapitalizacji. HIT nad HITY.
Wszystko znajdziecie w raporcie rocznym, strona 49, pozycja 4.
Bardzo dobrze że pisze . To mnie i może innych mobilizuje aby poczytać i sprawdzić pewne rzeczy w raportach . Np . interesuje mnie jak jest lokowana gotówka . W raportach pisze lokaty , lokaty krótkoterminowe . Myślę że to są lokaty bankowe .A Kolega z forum zasugerował że to " lokaty giełdowe " ?????????????? No i teraz sam już nie wiem . Może Ktoś się tym interesował i odpowie .
Lokaty bankowe. Takie czasy, że spółką nie opłaca się trzymać większej kasy na zwykłym rachunku typu ROR. Niektóre banki chcą opłaty. A tak to jest na lokacie bankowej, za grosze, bo za grosze. Ale nie muszą dopłacać.
Zwolniłem trochę środków z hubtechu i zamierzam dokupić aitona. Liczę że znajdzie się jeszcze jakiś leszcz i wpadnie troszkę niżej . A jak nie to pod koniec sesji biorę za wszystko
przy takich dzisiejszych spadkach na giełdzie Aiton na plusie tzn że jest już w mocnych rękach. Taniej nie będzie a to oznacza że nadszedł czas na zakupy