"Statystycznie po długotrwałej konsolidacji po trendzie spadkowym wyjście dołem i dalsze spadki" ~ Marcin Podlacki https://www.youtube.com/watch?v=hOJfYYMGvy8 wszystko na temat
Dalej wierzycie, że to dobra spółka? Zjazd na 2,20 zł na 100%
Ja tam nie miałbym nic przeciwko temu. Zapakowalbym wszystkie moje altconiny i cząsteczkę bitcoina i nawet tego nieszczęsnego hubtecha w exola i spokojnie bym się temu przyglądał!
~Młody jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. Hub Tech to ta sama branża co Exol (surfaktanty) i w obu przypadkach wtopiłeś. Naprawdę musisz wierzyć w tę branżę. Moim zdaniem mydła i proszki do prania nie mają żadnej przyszłości, no ale skoro Ty i inni tutaj wiedzą lepiej...
Do wszystkich tych rekomendacji i opinii analityków o kursie podchodzę z rezerwą. Gdby Ci ludzie naprawdę potrafili określić wysokość kursu to nie siedzieliby w ciemnych pokoikach za parę groszy tylko zabrałyby ich z tego pięknego kraju porządne firmy inwestycyjne. A druga sprawa...jak ktoś mi mówi jaki to jest dobry na giełdzie to ja mu odpowiadam, pokaż swój pit 38 .
Wy naprawdę wierzycie w tę spółkę, choć nieuchronnie idzie na dno jak Titanic i nie ma żadnej nadziei na wzrosty. Ja nie zbieram żadnego pakietu tylko ..j mnie strzela jak każdego dnia kurs jest coraz niższy, pomimo dobrych informacji od spółki (zyski, dywidenda, itd.). Pan Marcin Podlacki nic nie mówił na jakim kursie się zatrzyma, tylko przedstawił swoje przewidywania na podstawie AT. Że na 2,20 zł spadnie to już moje prywatne domniemania. 2,93 zł już było w czwartek. Po odcięciu dywidendy pożegnamy się na stałe z 3.xx z przodu; 2,90 zł będzie max, a później będzie dalszy zjazd, bo zainteresowania papierem żadnego. Jak słusznie pan Podlacki zauważył spółka jest po mega wzrostach z 1,70 zł na początku 2020 roku, więc stała cena 2,20 zł jest uczciwa, w stosunku do wyników spółki.