Czy zostanie ta sama ilość akcji? Co zrobią z kasą po sprzedaży? Może zmniejszą ilość akcji dziesięciokrotnie a w zamian cena dziesięciokrotnie wzrośnie? Może nam nic na dywidendę nie przeznaczą a kasę na rozbudowę przeznaczą? Pewnie po 04 maja coś się dowiemy.
Esencja sytuacji Ltx, takie merytoryczne wypowiedzi aż miło się czyta. Oczywiście jest też JUREK, król meneli. Teraz wiem dlaczego boss jest boss. Inteligentny, obyty, zna Ltx od środka, a JURKOWI Hoffmann powinien wyłączyć Internet i zerwać kontrakt na trollowanie
Panie boss, życzę sobie aby pańska prognoza sprawdziła się bo zrobiłoby się na lenteksie ciekawie i drogo. Ciekawi mnie jaki jest procentowy udział wykładzin w lenteksie? Pozdrawiam.
Dywidenda 3 zł. Boss chyba się gdzieś w głowę uderzył. Trochę zmądrzał w wypowiedziach np. cena za wykładzin bo jeszcze niedawno pisał 130 mln. Dywidend w wysokości 3 pln nie jest możliwa za względu na cashflow i po temacie. jak bedzie 0,5 pln to i tak bedzie git
Panowie, dywidenda będzie tak jak pisze bo Pan Sobik i Pan Moska potrzebują kase na inwestycje (...) cash flow niema nic do tego. Ewentualnie będzie przesuniecie kapitału ze skupu na dywidende. Kolejność: propozycja zarządu, walne, uchwała, wypłata.
BOSS jak cashflow nie ma nic wspólnego z wypłatą dywidendy to gratuluje wiedzy i wykształcenia. Mówisz że zostanie przesunięte z kapitału na skup na dywidendę - przecież to JEST TYLKO ZAPIS KSIĘGOWY. Przesunięcie takie wykonuje się ksiegowo przez PK ( polecenie księgowania) od tego NIE PRZYBĘDZIE KASY
Dnia 2021-04-23 o godz. 14:21 ~Fazi napisał(a): > BOSS jak cashflow nie ma nic wspólnego z wypłatą dywidendy to gratuluje wiedzy i wykształcenia. > Mówisz że zostanie przesunięte z kapitału na skup na dywidendę - przecież to JEST TYLKO ZAPIS KSIĘGOWY. > Przesunięcie takie wykonuje się ksiegowo przez PK ( polecenie księgowania) od tego NIE PRZYBĘDZIE KASY
Chyba że pieniądze na skup są gdzieś w tajemniczym miejscu trzyma przez Zarząd , może w słoiku u Ciebie na działce ? Bez kasy nie będzie dywidendy. Lentex nie weźmie kredytu na dywidendę - nie są deb i lami JEDYNIE CZEGO NIE POMYLIŁEŚ TO KOLEJNOŚĆ CHOĆ I TAK NIE DO KOŃCA POPRAWNIE: 1). Propozycja Zarządu 2). Opinia RN 3). Uchwała na Walnym 4). Wypłata
I NIE MUSISZ DZIĘKOWAĆ ZA PORCJĘ WIEDZY GDYŻ SĄ TO PODSTAWY WIEDZY EKONOMICZNEJ. Jak chcesz się podszkolić wyślij email to pogadamy
Fazi, to gdzie są zyski z poprzednich lat??? Gdzie jest kasa ze spżedaży 10% Gamratu i 100% akcji BW, gdzie jest wypłacona dywidenda z Gamratu? Gdzie jest w końcu kasa 50 mln zł netto z zysku Lentexu lublinieckiego??? Gdzie są te miliony??? U bossa w słoiku??? Co ty piszesz pierdoły o zapisach księgowych!!! To jest żywa gotówka.
Oj kolego. Kupa lat na LTX. Zarobiony już jestem po uszy.
Kocham LTX bo zarobiłem na nim w c....
I mam nie tylko nadzieję ale wiem że jeszcze zarobię jeszcze z 1 mln jak by dzisiaj sprzedał ale ja nie po to już tyle lat jestem na LTX aby udławić się 1 mln. Poczekam na więcej.
Drażnią mnie głupie wpisy szczególnie gdy ktoś nie wie o czym mówi - patrz BOSS- miszcz pier....głupot.
GMBH nie wiesz gdzie ? a czytać sprawozdania finansowe potrafisz ? Na pewno nie w gotówce czekając na wydanie na dywidendę. Pierdoły to piszesz Ty. Brak ci wiedzy a tylko zostało słomiane chciejstwo. Żywa gotówka - FANTASTA I MITOMAN Z CIEBIE