nie wiem jak wy ale ja się ewakuuje za wszelką cenę - niestety kap. spółki z kosmosu, żadnej informacji co w spółce się dzieje a odejścia kluczowych osób z RN mnie dobiło - wielka szkoda ale nie ma wyjścia
Przecież to troll. Chce zebrać jak najniżej. Za tymi spadkami nie stoi żadne pewne info i są one zadziwiająco skoordynowane. Żal tak zwanych leszczy, które dziś sprzedają.
Wątek rozpoczęty przez trolla o pseudo Fanpan. Jakiś czas temu, jeszcze przy siedemnastu złotych, cieszył się, że spadnie do dziesięciu, gdzie będzie zbierał. Dziś przy jedenastu wrzucił tu bajeczkę, że mu wstyd, bo namawiał znajomych i ewakuuje się za wszelką cenę. Brakowało mu jeszcze złotówki do dziesięciu i próbował jeszcze postraszyć leszczy. Zgłaszamy go?
No cóż, skoro straszą to się niektórzy boją '=D. Swoją drogą jaką trzeba mieć wiedzę żeby wierzyć, że knf czy prokuratura będzie ścigać kogoś kto ma inne zdanie o takiej czy innej spółce na forum ....
knf to może sprawdzić czy spółka w terminie raport puściła i czy nie zapomniała go podpisać. niczego więcej nie sprawdzi i nie będzie biegać po forach i sprawdzać czy ktoś przypadkiem nie krytykuje spółki. naiwność ludzka nie zna granic.
A trole (te prawdziwe) niczego się nie boją bo prowadzą legalny biznes, choć niezbyt etyczny. Niestety nie boją się również oszuści, którzy pompują kursy i naciagają inwestorów. Im też (niestety) ani knf ani prokuratura nic nie robi i nie zrobi. Co najwyżej nałożą karę na spółkę po 5 latach, jak już 2 razy zmienią właściciela, a prezesa-słupa pogania prokuratura nim umorzą postępowanie.
Nowe nicki, uporczywe tłumaczenie, że KNF się tym nie zajmie...czyżby ktoś tu się zaczął bać?
A jeśli KNF dobierze się wam wreszcie do zadów? Kto was wtedy biedactwa pożałuje?
Wysyp nowych nicków, uporczywe tłumaczenie, że KNF nic nie zrobi...zaczęliście się bać?
I kto was pożałuje, gdy KNF dobierze się wam do skóry? Może uczciwi inwestorzy?
Spółka zdrowo walnęła to przyszedłem zobaczyć jakie nastroje wśród ulicy. Ale takiej patologii umysłowej to się nie spodziewałem. Jesteście jak stara baba z osiedla, która straszy dzieciaki grające w piłkę policją. Zgłaszajcie mnie śmiało do KNF i pani od polskiego XD A i nie zapomnijcie zgłaszać tych co "sypią" akcjami najlepszej spółki XD
Zapomniałeś jeszcze o zgłaszaniu 'do dyrektora' ;-). Takie teksty niby nie działają, ale podświadomie niektórzy się powstrzymają - dlatego tak piszą. Swoją drogą ciekawe, że tylu inwestorów z jakimś doświadczeniem jest tak niedoświadczonych i nie wie jak działa rynek i jak działa knf. Te same mechanizmy, te same patenty rok po roku na różnych spółkach i działa to dokładnie tak samo... Jako ludzie mało się uczymy na błedach....