Szkoda patrzeć na to co się dzieje ale ciągle wierzę w tą spółkę. W końcu te transakcje pakietowe po cos były. Jednak dłużej poczekamy. Pozdrawiam wytrwały akcjonariat
Jeden kij czy to przez rok będzie rosło po pół procent, czy na jednej sesji setkę zobaczymy. Fundamenty są, perspektywy są, kapitalizacja mała, nic tylko czekać :)
Jestem jestem, chociaż trochę inaczej wyobrazalem sobie ta podróż, hehe. Ogólnie juz mnie meczy polska bananowa gielda. Po ostatniej jeździe z mercatorem postanowilem zainteresowac sie zagraniczna gielda. Pozdro
Tak, jasne. Bo zarząd patrzy jaki jest kurs i decyduje czy puścić komunikat. Trochę to jednak martwi, że zapanowała cisza w zamówieniach. Oby zła passa była szybko przełamana.
Przecież podpisali umowę ramową, i przez to nie będą informować o umowach. Nie wiem jak do Końca funkcjonuje taka umowa, czy rozliczenie jest miesięczne, czy kwartalne czy za każdą robotę? Wie ktoś? Mają na 10 baniek rocznie, i to musi być widać w raportach.
Dlatego ja mam nadzieję że kurs został właśnie przez to zaniżony, pozbierane i teraz po cichu poprawią wyniki, subiektywna opinia bo mam akcje po około 1 zł w dużej ilości
Masz racje, jakby nie bylo zlecen mieli na jakies 14 mln zl wiec je realizuja. Zapewne jaknsie trafi jakis ciekawy kontrakt na duzej marzy to beda informowac. Fundamenty naprawde solidne i na dobrym gruncie
Tylko gdzie jest kurs akcji,obawiam się,że Polman jeszcze sporo spadnie,a strata na rachunku,że dobry samochód bym kupił,pisałem do nich mejla co się dzieje?Cisza:(