Jak w biedronce :) Nic tylko zbierać. I zbierają, co widać po transakcjach. Leszcze sypią ze stratą, a reszta skupuje, bo akcji w obrocie bardzo mało przez lock-up. Do końca roku będzie tutaj spokojnie 18 - 28 zł.
Ja cierpliwie czekam na wybicie i zbieram. Faktycznie cały czas zniecierpliwieni którzy zapisywali się dawno temu w crowdfundingu tracą cierpliwość, ale główni akcjonariusze mają roczny lock-up i akcji jest mało w obiegu a spółka przyszłościowa i tytuły ma fajne. Poza tym większość spółek z które zainwestował PlayWay dawało zawsze solidnie zarobić, a tutaj PlayWay ma aż 40% pakiet a wyniki finansowe też coraz lepsze, więc jestem spokojny o kurs w dłuższym terminie.
gry sie robie przez rok-dwa a nie w tydzien, nie ta branza zeby rowolucje robic w kilka dni, trzeba cierpliwosci a nie liczyc na zyski 1000 % w miesiac czy dwa. zreszta to co robi spolka a to jak sie zachowuje gielda to dwa rozne tematy widac to dobrze chociazby na samym plw
pierwsza sprzedaz dzisiaj 5 sztuk, a są momenty ze ktos po 1 akcji sprzedaje aby kurs uwalac. ja nie placze bo moge nadal tanio kupowac, sprzedaj i bedzie po problemie zamiast jeczec
rekiny giełdy od rana sprzedają po 80-100 akcji to co sie dziwić jak akcji jako takich nie ma, kazdy szuka teraz okazji na tanie kupno czego najlepszym dowodem sa trolle spadkowe
Jaki sypacz? Co tu jest za wolumen... Po prostu czekamy aż zacznie się coś dziać i tyle. Nie ma chętnych do zakupu, bo i niby dlaczego mają być. Jak pokażą jakieś konkrety to urośnie i już. Jeżeli liczyłeś na szybki zysk, to tym razem się nie udało.