Ta, wskaźniki sraźniki, a wrzucą datę albo gameplay i się znowu wszyscy będą przerzucać, lepiej trzymać cierpliwie, nawet przez chwilę na lekkim minusie niż potem gonić.
Co za żebrak bez honoru, teraz będzie szkalował CRB i naganiał na spadki. Jesteś zerem i nie uda ci się odbudować sensownej pozycji. Karma wraca gnido.
Jesteśmy coraz bliżej premier w sklepie Oculus. Jeszcze tylko 2 tyg. i Dark Times w końcu zostaną zauważone. WH razem 2 trailery mają już 71tyś obejrzeń na oficjalnym kanale youtube Carbon Studio. Carbon Studio jest super wydawcą.
Tzn u mnie się nie doczekasz, kupowałem po 80,70,60. Średnią mam tragiczną, kilka tysi akcji do wywalenia, ale wątpię żeby aż do tylu podbili w najbliższym czasie.
Nie dajcie sie sprowokowac.
Po co przyszedl na forum?
Wiekszosc wie jak jego przewidywania sie sprawdzaja: qubic games od 7, cdr od 450, xtb.world dla kumatych i wiele innych.
Robic swoje, trzymac sie swoich zalozen i przemyslen i nie karmic go.
Z manipulatorem nie wygracie wiec nie sugerowac sie. Spokoj byl i pojawil sie.
Jest tutaj najbardziej zbedny.
Wprowadza poziom kultury ujemnej.
Gdziekolwiek sie napatoczy to chamstwo sie wylewa, straszenie i szydera. Ewidentnie leczy kompleksy na bankierze.
Powtorze: nie dajcie sie zmanipulowac, idzcie swoja strategia.
Opusc forum jak nie masz apetytu na akcje. Bawi ciebie wylewanie jadu? Co wejde na jakies forum to twoje „madrosci”, szczucie i szydera. Niejednokrotnie sie myliles ale i tym juz nie mowisz.
Widac ze masz jakis problem w zyciu
Śmieszna sekta? Co Ty gadasz. To chyba jedno z najbardziej kulturalnych forum bankiera... Zasadniczo ludzie nieprowokowani tutaj nawet nie szkalują, czego nie powiem o innych spółkach. Zobaczymy czy się „ponury żniwiarzu” doczekasz tam gdzie się ustawiłeś przed WH
To golas zapakowany w Qubika po kokarde. Szkoda czasu na niego. Zachowuje się jak nawiedzony sekciarz. Niech sam sobie produkuje posty, jak na Qubic, tam zrobił sobie jednoosowe kółko adoracji, wkleja sobie linki i poklepuje się po plecach... ewidentnie czegos mu brakuje w życiu.
Specjalnie przypomniałem sobie posty kolesia na Aquatechu, bo ostro tam się udzielał rok temu - a potem było spektakularnie. :))) Bywalcy NC temat znają. I to wiele mówi o typie, skoro się u nas znów pojawił i nagania na spadki. xD Nic do tego nie mam, że chce chłopak odebrać pieniądze innym ludziom, ale być eleganckim dżentelmenem, a szmatą to jednak jest różnica.
Na CDR i Orlenie nic by nie zdziałał. Tam gdzie jest mała płynność, naganianie może jednak zadziałać na leszcza i tenże kwit odda. A jak już kupi swoje, będzie naganiał pod innym nickiem na wzrosty :) Dlatego chłopak zarabia na NC, a nie na głównym. Po przejściu na regulowany tego typa już definitywnie zabraknie na papierze.