• ojej Autor: oldboy_1 [89.64.82.*]
    https://pl.tradingview.com/symbols/NEWCONNECT-CRB/technicals/
  • Re: ojej Autor: ~qq [83.22.34.*]
    Ojej, powiedział ten co na qubicku ostro nagania od 10 zł xD
  • Re: ojej Autor: ~realista [89.64.51.*]
    Ta, wskaźniki sraźniki, a wrzucą datę albo gameplay i się znowu wszyscy będą przerzucać, lepiej trzymać cierpliwie, nawet przez chwilę na lekkim minusie niż potem gonić.
  • Re: ojej Autor: ~Codfather [83.23.120.*]
    Co za żebrak bez honoru, teraz będzie szkalował CRB i naganiał na spadki. Jesteś zerem i nie uda ci się odbudować sensownej pozycji. Karma wraca gnido.
  • Re: ojej Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.168.*]
    Ptaszki ćwierkają że coś będzie odnośnie WH w tym tyg.
  • Re: ojej Autor: ~asdf [37.120.156.*]
    Hiena chce desperacko kupić. Niezłe ma ciśnienie. :)
    Jesteśmy coraz bliżej premier w sklepie Oculus. Jeszcze tylko 2 tyg. i Dark Times w końcu zostaną zauważone. WH razem 2 trailery mają już 71tyś obejrzeń na oficjalnym kanale youtube Carbon Studio. Carbon Studio jest super wydawcą.
  • Re: ojej Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Btw. Wczoraj na czacie przed Oculus Gaming Show padały zapytania od ludzi o TW DT. Także zainteresowanie "jakieś" jest ;)
  • Re: ojej Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    BTW2. Na Show zaprezentowano WH 40K Battle Sister. WH AOS na pewno będzie miał wzięcie u części graczy Wojowniczej Siostry.
    Tak, mocno się sprzedał
  • Re: ojej Autor: oldboy_1 [89.64.82.*]
    jak długo już czekacie?..
  • Re: ojej Autor: ~asdf [37.120.156.*]
    No ty koleś czekasz półtora roku.

Bądź poważny, przecież każdy myślący rozumie, że chciałbyś wziąć za 30-40 i zrobić kółko 100-200% na premierach.
  • Re: ojej Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.177.*]
    Jakie 100-200%, ja to czekam na podbitka żeby wyjść na zero (: optymistycznie podchodzisz.
    100% tu czeka, żeby wyjść na zero...

i dlatego zero wzrostów, może jakieś krótkie podbitki, ale wcześniej raport za 1Q, ponury jak sądzę...

i wtedy ponury zniwiarz wkroczy do akcji hahahahahahaha
  • Re: ojej Autor: ~plk2 [193.35.41.*]
    Z czego wnosisz że ponury?
    Koniunkcja gwiazd, fusy z kawy czy dane sprzedaży?
  • Re: ojej Autor: ~Azotyn_sodu [89.65.229.*]
    Tzn u mnie się nie doczekasz, kupowałem po 80,70,60. Średnią mam tragiczną, kilka tysi akcji do wywalenia, ale wątpię żeby aż do tylu podbili w najbliższym czasie.
  • Re: ojej Autor: ~Alter [31.60.102.*]
    Nie dajcie sie sprowokowac.
    Po co przyszedl na forum?
    Wiekszosc wie jak jego przewidywania sie sprawdzaja: qubic games od 7, cdr od 450, xtb.world dla kumatych i wiele innych.
    Robic swoje, trzymac sie swoich zalozen i przemyslen i nie karmic go.
    Z manipulatorem nie wygracie wiec nie sugerowac sie. Spokoj byl i pojawil sie.
    Oldboy jest potrzebny, pamiętam jak kupował, mocno huśtało.
    Jest tutaj najbardziej zbedny.
    Wprowadza poziom kultury ujemnej.
    Gdziekolwiek sie napatoczy to chamstwo sie wylewa, straszenie i szydera. Ewidentnie leczy kompleksy na bankierze.
    Powtorze: nie dajcie sie zmanipulowac, idzcie swoja strategia.
    Mogę go trochę nakarmić i może apetyt mu urośnie w miarę jedzenia.
    oldboy_1 a to spoko, skoro po wynikach bedzie rakieta, czekam na 70 to w końcu wyjdę z tego gniota i Ci oddam kilka tysi. To do maja.
    nie mam apetytu na CRB, powtarzałem to wiele razy.

Spółka miała swoje 5 min. i to nie wróci.

Zaciekawiliście mnie jedynie socjologicznie, parę bytów stworzyło tu sekciarski krąg, zamknięty na wszelkie sygnały zewnętrzne.

Ale ten krąg kruszy się i rozłazi, a ci, którzy dali się uwięzić w środku, wyjdą poranieni.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Opusc forum jak nie masz apetytu na akcje. Bawi ciebie wylewanie jadu? Co wejde na jakies forum to twoje „madrosci”, szczucie i szydera. Niejednokrotnie sie myliles ale i tym juz nie mowisz.
    Widac ze masz jakis problem w zyciu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.82.*]
  • Re: ojej Autor: ~Avelyn [188.147.33.*]
    Śmieszna sekta? Co Ty gadasz. To chyba jedno z najbardziej kulturalnych forum bankiera... Zasadniczo ludzie nieprowokowani tutaj nawet nie szkalują, czego nie powiem o innych spółkach. Zobaczymy czy się „ponury żniwiarzu” doczekasz tam gdzie się ustawiłeś przed WH
  • Re: ojej Autor: ~Cbr [88.156.138.*]
    To golas zapakowany w Qubika po kokarde. Szkoda czasu na niego. Zachowuje się jak nawiedzony sekciarz. Niech sam sobie produkuje posty, jak na Qubic, tam zrobił sobie jednoosowe kółko adoracji, wkleja sobie linki i poklepuje się po plecach... ewidentnie czegos mu brakuje w życiu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.82.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.102.*]
  • stare śpiewki Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Specjalnie przypomniałem sobie posty kolesia na Aquatechu, bo ostro tam się udzielał rok temu - a potem było spektakularnie. :))) Bywalcy NC temat znają. I to wiele mówi o typie, skoro się u nas znów pojawił i nagania na spadki. xD
    Nic do tego nie mam, że chce chłopak odebrać pieniądze innym ludziom, ale być eleganckim dżentelmenem, a szmatą to jednak jest różnica.

Na CDR i Orlenie nic by nie zdziałał. Tam gdzie jest mała płynność, naganianie może jednak zadziałać na leszcza i tenże kwit odda. A jak już kupi swoje, będzie naganiał pod innym nickiem na wzrosty :) Dlatego chłopak zarabia na NC, a nie na głównym. Po przejściu na regulowany tego typa już definitywnie zabraknie na papierze.

I tak to będzie oldbojku :)

• Re: stare śpiewki Autor: ~aa [5.173.32.*]
    Nie ma się co emocjonowac takimi. Będzie dobrze. Spółka robi swoje, a my cierpliwie czekajmy na efekty
  • Re: stare śpiewki Autor: ~ksiaze [31.60.224.*]
    wyglada na to, ze do piet Oldowi nie dorastacie hihi
[x]
CARBONSTU 0,00% 4,01 2025-12-22 12:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.