• Tu będzie grubo! Autor: ~Bubu [109.231.6.*]
    Tylko trzeba poczekać cierpliwie. O dywidendzie już pisałem że będzie ok. Pozdrawiam
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Exol [188.147.36.*]
    O tej dywidendzie to już wszyscy pisali, zwłaszcza po komunikacie Rokity. I jak widać po kursie nie ma szału.
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Młody [79.245.88.*]
    Ja nie mogę doczekać, kiedy będziemy się z Ciebie smiali. Na razie idzie Tobie bardzo dobrze złowieczenie!!! Sam niedowierzam co widzę, patrząc na wykres exola! Ale wiem, że już niedługo zamilczysz na dobre exol!
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Nie ma szału bo 5% dywidendy przy 4% inflacji (realnej 8%) to jałmużna.
    Na gpw są spółki co płacą 9%, 10%, a nawet 16% dywidendy, toteż nie rozumiem dlaczego 5% dywidendy Exola miałoby zrobić na inwestorach tak piorunujące wrażenie, żeby zabijali się o akcje.

Podnoszenie przez niektórych argumentu dywidendy Exola przypomina chwytanie się brzytwy przez tonącego.
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Bubu [109.231.6.*]
    A Pan ynwestor to patrzę w jednym dyszlu z panem exolem chodzi. A zarząd chyba zna wartość swojej spółki jeżeli płacą po 5 i 4.5 za papier. Resztę sobie dopiszcie. Za rok też wezmę dywidendę
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~qq [83.22.34.*]
    cierpliwosc, cierpliwosc, jeszcze tylko 10 lat i wyjdziemy na 0 panowie
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Pechowy [31.0.56.*]
    Powiem tak mam akcje i niestety muszę czekać bo jestem na stracie.. Co do dywidendy powiem tak.. Gdybym nie miał tej spółki w portfelu to nawet bym się pod kontem dywidendy nie zainteresował..
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Zaciekawiony [83.11.98.*]
    A ile tej dywidendy i ile na akcjie, coś wiadomo?
  • Re: Tu będzie grubo! Autor: ~Pechowy [31.0.56.*]
    Oczywiście miało być "pod kątem"...
    Dywidenda 17gr na akcje.
[x]
PCCEXOL -1,48% 2,00 2026-04-27 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.