Witom.
Dobrze, że zrobiło się zainteresowanie akcjonariuszy mniejszościowych.
Ale trzeba to zainteresowanie przenieść na WZA.
Panie i Panowie akcjonariusze nie czekajcie na samo przejęcie tylko patrzcie jak to przejęcie będzie przebiegało.
W kasie leżało na kontach na koniec roku ok 21 mln zł i ok 10 % akcji własnych.
A sama spółka dała ok 3 mln zł zysku.
A dlaczego jest notowana na 1 fixingu?
Pzdr akcjonariuszy mniejszościowych.
Nie naganiajcie w taki prymitywny sposób: zysk netto w 2019 r - 1,597 mln zł zysk netto w 2020 r. - 3,083 mln zł i gdzie tu wzrost zysku o +795%
Na razie to nas drobnych mają gdzieś - najlepszy przykład to notowania 1 raz w tygodniu przez godzinę. Kolega ma rację trzeba pojechać na walne i tam walczyć.
tym komunikatem myślę, że dali inwestorom sygnał KUPUJ ostanie obroty powyżej 13 000 sztuk akcji były największymi od grudnia ! Tak więc myślę, że już środowe notowania pokażą nam kierunek w jakim podążamy ! Ja osobiście zamierzam jeszcze powiększyć swój pakiet akcji w środę a Wy?
wszystkim nam chodzi o wzrost kursu ale pisanie o wzroście o 800% to przesada. Nie potrzebujemy naganiać bo spółka jest nisko wyceniana.
Jeśli już chcemy porównywać wyniki IV kw. 2020/IV kw 2019 to na wynik głównie wpłynęła pozycja "pozostałe przychody operacyjne". Zysk ze sprzedaży w IV kw. 2019 był o wiele wyższy niż w IV kw. 2020 r. Nie naganiajmy a piszmy merytorycznie i przede wszystkim trzeba pojechać na Walne.