• RSI Autor: ~666 [5.172.255.*]
    23 -24
  • Re: RSI Autor: ~Xawery [5.173.139.*]
    czas zająć poz.
  • Re: RSI Autor: ~sygnał [5.184.104.*]
    przyczajony tygrys ukryty smok
  • Re: RSI Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Widzę, że wielu tu kupuje, gdy wskaźniki są mocno rozgrzane a sprzedaje (często nawet ze stratą), gdy wskaźniki szorują po dnie, a trzeba robić odwrotnie.
  • Re: RSI Autor: ~Xawery [5.173.131.*]
    22,68 , a % R 14 -92
    Jestem sporo czasu już na grajdole i widzę, że ludzie nadal popełniają te same błędy. Przez ostatnie dni wywalali papier na wyścigi a dziś odkupują mało się nie tratując.
    Jak masz akcje i nie wiesz co robić to nie rób niczego, tym bardziej, że pisaliście, że czekacie na info. Z tego co czytałem, to tutaj niedawno ktoś wywalał sporą ilość akcji dołując mocno kurs i jak widać to był błąd. Kasa na giełdzie płynie od nerwowych do cierpliwych i to jest prawdziwe powiedzenie. Poza tym wystarczyło spojrzeć na dwa wskaźniki: RSI i MACD, by zobaczyć, że to są poziomy, przy których się kupuje.
  • Re: RSI Autor: ~Laik [5.173.8.*]
    Je znam tych wskaźników ale dobrze czytam z wykresu i przy 0.13 miałem się lądować po same bile, złapałem wyżej, szybkie 0.25 powinno wskoczyć, co dalej, teraz nie powiem, wyżej zacznie bujać
    Ja mam średnią 11 groszy, niestety nie sprzedałem po 30 groszy, bo liczyłem, na dalsze wzrosty.. Nie brałem pod uwagę zjazdu poniżej luki. Jak widać, giełda lubi zaskakiwać. Możliwe, że będzie fałszywe wybicie, jak przeskoczą 20 groszy i pojadą wyżej. Czas pokaże. W każdym razie spore dziś obroty.
  • Re: RSI Autor: ~Laik [5.173.8.*]
    Puki co grosze, tutaj też trzeba wychodzić na wzroście a nie zrzucać jak to robią, wywalają akcji za 2k i nurkuje 5%, a wychodzac na wzroście lepsza kasa, więc jak trochę masz to syp po bożemu a nie jak ten na koniec
  • Re: RSI Autor: ~Dejw [88.156.132.*]
    Szkoda że tak uwalili na koniec bo mogło jutro fajnie rosnąć a tak może być różnie jutro
  • Re: RSI Autor: ~szokoloko [212.160.172.*]
    Dnia 2021-04-29 o godz. 19:14 ~Dejw napisał(a):
    > Szkoda że tak uwalili na koniec bo mogło jutro fajnie rosnąć a tak może być różnie jutro

Pytanie - po co uwalili?
    Przecież na tym poziomie i tą ilością uwalający mógł wyjść 100 razy przez trzy miesiące co najmniej, kiedy kurs stał na poziomie 0,20-0,22.
    A nie teraz "realizuje zysk", kiedy po dobrym infie kurs wystrzelił i ma szansę na kontynuację?
    To śmierdzi na kilometr celową zagrywką, by nazajutrz dobrać papier po niewygórowanej jeszcze cenie.
    Myśleć.
  • Re: RSI Autor: ~nc [5.173.139.*]
    to nie sprzedajacy 5000 akcji uwalil kus tylko wstrzymanie popytu w koncowce.
  • Re: RSI Autor: ~Dejw [88.156.132.*]
    No właśnie jak na takie info to popyt mizerny
  • Re: RSI Autor: ~C-3PO [37.47.24.*]
    Brawo Ty.
  • Re: RSI Autor: ~Apis [5.184.119.*]
    sprzedałem po 19gr dzisiaj przyczaję się na korekcie
  • Re: RSI Autor: ~nc [5.173.139.*]
    Na wybiciu z 7 stycznia tego roku byl identyczny obrot.
[x]
PRESENT24 14,42% 0,12 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.