• Co to za zjazd? Autor: ~Adas [178.239.173.*]
    Było jakieś info?
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~xtx [31.183.230.*]
    panika co sie dzieje?
  • Re: Co to za zjazd? Autor: -vic [165.225.207.*]
    Poranne szukanie stop lossów. Zobaczyli że pusta książka zleceń po stronie kupna i małym kapitałem zwalili kurs. Uaktywniły się zlecenia sprzedaży i ktoś zebrał kilkanaście minut później za ponad 100 k jednym zleceniem. Klasyka gatunku. Ludzie, nie stawiać stop lossów na tak mało płynnych spółkach !
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~mr_pytong [188.147.8.*]
    Dobrze prawi, polać mu !! ☺

PS. Ja dzisiaj też trochę dokupiłem IPE z nadzieją, że kurs odbije po wynikach za 1Q (albo jeszcze przed). Buczek z Quercusa wspomniał coś, że 2Q będzie u nich jeszcze lepszy niż 1Q, więc takie TFI i firma jak Ipopema raczej nie zaskoczy negatywnie.
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~Xxx [89.64.117.*]
    Biomed
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~xtx [31.183.230.*]
    Dnia 2021-04-21 o godz. 18:47 ~mr_pytong napisał(a):
    > Dobrze prawi, polać mu !! ☺
    > >
    > > PS. Ja dzisiaj też trochę dokupiłem IPE z nadzieją, że kurs odbije po wynikach za 1Q (albo jeszcze przed). Buczek z Quercusa wspomniał coś, że 2Q będzie u nich jeszcze lepszy niż 1Q, więc takie TFI i firma jak Ipopema raczej nie zaskoczy negatywnie.
    W maju zacznie się kupowanie pod doskonałe wyniki i ewnntualną dywidendę ,obecne poziomy są okazją inwestycąyjną
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~ORety [83.30.122.*]
    Co to za zjazd? 6mln zysku za każdy kwartał jak będzie to 24 mln rocznie, a spółka leci na pysk?? Do tego kasa z Biomed i wzrost napływu kasy do funduszy w każdym miesiącu. A to leci w dół.. Ale pamiętam Columbusa też nikt nie tykał, a później rakieta była.
  • Re: Co to za zjazd? Autor: ~fraben [31.183.229.*]
    Dnia 2021-05-19 o godz. 09:29 ~ORety napisał(a):
    > Co to za zjazd? 6mln zysku za każdy kwartał jak będzie to 24 mln rocznie, a spółka leci na pysk?? Do tego kasa z Biomed i wzrost napływu kasy do funduszy w każdym miesiącu. A to leci w dół.. Ale pamiętam Columbusa też nikt nie tykał, a później rakieta była.

To jest zagadka ,wygląda to na spadający nóż ,pozostałe z branży też lecą na pysk?
[x]
IPOPEMA 1,49% 6,82 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.