• Przyszłość blumeranga Autor: ~Lol [37.248.178.*]
    1. Blumerang stanie się Saule
    2. Całość wynalazków i fabryka będzie w blumerangu
    3. Pewnie sa setki m dotacji
    4. Jak rzeczywiście to działa co mają to na świat idą, nie w zapyziałej Polsce
    5. Za 2-3 lata będzie zyski większe niż w całej grupie Januarego
    6. cena nie ma dzisiaj znaczenia - jak będziemy znać jaka będzie emisja czy 10:1, czy 20:1, chociaz z tej wyceny może być i pewnie 100:1 na korzyść akcjonariuszy Saule
    Co robić?
    Ja kupiłem jeszcze Elit i zostaje. pytanie kiedy wejdą w to fundusze. Pewnie po realnym połączeniu, czyli jak będą zarejestrowane akcje.
    Taka jest prawda.
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~gość [37.47.62.*]
    Zgadzam się w 100% a czy ktoś się zastanawiał ile warta jest Saule!!! Jak zachowa się kurs ja zacznie się produkcja przecież to jest kwestia nie lat a tygodni. Zastanawiał się ktoś czemu Saule wchodzi na giełdę teraz. Może właśnie jest dużo informacji które zachęca do inwestowania w tą spółkę a jak dojdzie do finalizacji to wejdą fundusze ale.kurs akcji będzie już zdecydowanie gdzie indziej. TECHNILOGIA warta miliardy a firma nie jest na rynku kilka miesięcy tylko lata i mają już gotowy produkt.
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~moszna [89.65.13.*]
    tak tak, będą grube dziesiątki miliardów już za chwilę i dlatego wsadzają saule do spółki, gdzie po emisji 16 mln akcji po 50 gr dla CLC, będą mieli w posiadaniu 80% głosów z potrzebnych 90%, dlatego po espi ludzie mogli kupowac ile chcieli zamiast prawidłowego zachowania kursu po tak mocnym info tj. odcięcia ulicy od papieru, dlatego pozwolili, żeby tyle ulicy było na tej spółce i nareszcie dlatego zamiast wisieć na górnych nie wiem ile spadło i dzisiaj też spało hahaha dzieci obudźcie się, wy chyba nie widzicie co piszecie hahaha

NIE ROZUMIECIE, ŻE JAKBY MIAŁO BYĆ TAK JAK PISZECIE TO ŚLADOWA ILOŚĆ AKCJI MOGŁABY BYĆ TYLKO W RĘKACH DROBNYCH ?! PO ESPI DROBNI NIE MIELIBY PRAWA NAWET POWĄCHAĆ TYCH AKCJI A ZAMIAST TEGO MOŻNA BYŁO BRAĆ GARŚCIAMI...SERIO JESTEŚCIE TAK NAIWNI ?!
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~nowy [37.248.220.*]
    A ty po raz kolejny piszesz to samo i tak bardzo przejmujesz się naszymi "chybionymi" inwestycjami. I skąd wiesz że nie mają jeszcze 90%, to raptem dwa-trzy słupy po 3-4%.
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~moszna [89.65.13.*]
    to wytłumacz logicznie mistrzu to czego nikt jeszcze nie potrafił mi tutaj wytłumaczyć... .dlaczego po takim infie pozwolili obkupić się ulicy ? dlaczego po takim infie nie było odcięcia od akcji i zawiasów górnych co byłoby logiczne,a był spadek kursu i dokładanie podaży ? dlaczego dzisiaj też poleciało w dół ? kto sprzedawał akcje jak jestem pewny w 99% że ulica brała po info, co było widać po tym, że mocno spadały inne spółki, gdzie ludzie liczyli na saule i to spadały po parenaście %, tak więc tam sprzedawali szybko żeby tutaj kupować, tak więc skoro oni kupowali to kto sprzedawał ?! ulica była napalona na saule i wyczekiwała jej od dawna, więc ulica tylko kupowala ! tłumaczenie, że ktoś realizował zysk jest żenujące i brak na takie tłumaczenie słów... ktoś by realizował 100% zysku i sprzedawał jak wie, że tutaj ma wejść saiule, które zrobi totalną rewolucje w oze ?! serio wierzycie, że ktoś z ulicy po takiminfo by sprzedał ?! tak więc zapraszam do odpowiedzi

1. dlaczego pozwolili ulicy brac akcje garściami ?
    2. dlaczego po takim espi spadło zamiast bardzo szybko być na podwójnych górnych co byłoby jedynym normalnym wyjściem
    3. dlaczego kolejny dzień spada i to nieźle na dużym obrocie, a podaż rośnie ?
    4. kto tak ładnie rozdaje akcje ? bo sami chyba nie wierzycie w to, że ulica
    5. na ich miejscu pozwolilibyście obłowić się ulicy i dać im zarabiać tysiące % jakby w waszych rękach była taka firma ?!

• Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~Foriuss [5.173.0.*]
    A dlaczego mercator spada ? Ludzie zmęczeni czekaniem na elite opuścili pokład. Jestem przekonany że tu wejdzie saule po dużej emisji
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~swoj [85.115.54.*]
    Nie no!
    Pewnie ze masz racje!
    Wczorajszy volumen to 347000 akcji,dzisiaj 34 000.
    380tys z 9600000 to 3,95%.To oczywiscie musial byc grubas.!
    Szczegolnie po wzroscie o 100% w ciagu miesiaca i po informacji burzacej spokoj!!!
    Ciekawe jeszcze ile wczorajszego volumenu bylo na poczatku dnia ,kiedy roslo do 11,5?
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~Sanhose [37.248.138.*]
    O boze co za presja
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~swoj [85.115.54.*]
    Masz zaparcia,czy jedziesz/stoisz w korku i nie ma gdzie?
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~Sanhose [37.248.138.*]
    Nie wytrzymuje ciśnienia. Mialo byc 100zl w 2 dni a tu przecinek idzie w lewo
  • Re: Przyszłość blumeranga Autor: ~Parowa [205.201.55.*]
    Jednym przecinek idzie w lewo innym w prawo takie życie
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.