A na ile wisisz?
Dziś mówią jedyna szansa. Potem to takie szczyty maja być. Dobieraj 50 szt za 1,6 moze zlapiesz :)))))))))))))) A jak nie to poślizgać się na maśle zawsze można.
No widzisz, jak się ktoś powiesił to nie wiadomo co robić z takim hakiem nie? Wogóle teraz to nie ma jakiś takich spółek że się kupi i wiadomo że będzie szło... Wszędzie jakieś buble i badziewia i szpekuła... No ale ta to jeszcze może być, tyle że kuna 1,80 chcą niewiadomo za co na start... Tak 1,20 to max , nie?)))
oj kolarzyki , kolarzyki . Trzeba był trzymać , anie wywalać z marnym zyskiem . Teraz na wyścigi trolololo , znafcy będziecie sobie brali , ale nieco wyżej - do dwa macie ok.15k i to promocja
Nuuuda. Devcia trzymasz? Piszą że czekaja na up az sprzedaż. Plotki też krążą ze w zalewie Zalewo ropa jest. Bedo Amerykanow czy Arabów brać na odwiert,?
zakochałem się w devo , i chyba się szybko nie rozstaniemy . Dobrze siedem kilo wisi i invention został , a był in + . Jakaś taka chyba pomroczność mnie opętała . Wiszą i będą wisieć . Z prawej podbierają , czy mi się wydaje , autor od haków jak jest Twoim zdaniem .
Ja tam na devciu to minus 4 mam a czasem prawie zero.. więc tragedii nie ma. A że pomroczność to racja:))) Sobie dziś Dusta wzięłam. Takiego mam kumpla co mi czasem cynki daje. On niesamowicie techniczny. Serio, normalnie 100% trafia. No i mistrzu w grach giełdowych:) Sie ma znajomości,co :))) Tylko rzadko się odzywa, ale fajny chłopak się zdaje. Powściągliwy strasznie, a ja tam nie lubię kogoś za język ciągnąć więc nie męczę go. Da cynka to da,nie to nie:).A hakowy to ja nie wiem..?:), Zaraz coś przeczyta albo się wkurzy albo nie...No będę gadać. Za takimi nie trafisz :). Taką miłość do spółki jak do D, to czasem zdradliwa jest. Jak w życiu, kontrolę można stracić lepiej uważaj :))
Na Devciu 800 k na K postawili :)) Hihih.. A Na Dust to mam już +11 :))) i Aciton ładnie up robi :))) Ijeszcze jak Infra skoczy na 2,50 to bedę miała zielono
No i tylko inteli i te rowery co to ich nie chciałam drożej niż za 1,8 ... Ale to nic, nie mozna miec wszystkiego na raz :)))