• Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~dexter [91.192.199.*]
    podbieranie cd
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Xyz [5.173.33.*]
    Jaki jest kurs teraz? Nie mam dostępu do
    Notowań live
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Moszna [37.248.223.*]
    Kurczę dziś sukces tylko MINUS 4.6%. Tu można obstawiać na bank ze codziennie czerwono. Tylko łopat i ave widzą wzrosty.
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~ave [89.65.13.*]
    bardziej pewny jest spadek na blumerang, jak tam nawet espi o saule nie pomogło buhahaaha a zamiast rosnąć to spada :) jesteś strasznie monotematyczny, masz strasznie niski poziom wyedukowania, nawet tragiczny można napisać, dobrze,że ktoś ci płaci za pisanie na necie tych głupot, bo przynajmniej masz co jeść, a nie tylko szczaw i mirabelki... chociaż patrząc na twoje wypowiedzi to jeszcze musiałbyć mi dopłacać za te wypociny :)
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~abc [85.221.145.*]
    typowy s.yf z gilem, codzienne zrzuty i lekkie podbijanie na koniec, jesli ktos nie ma to lepiej niech nie kupuje bo go zasypią i nie wyjdzie już z tej inwestycji
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~ave [89.65.13.*]
    o kolejny doradca na poziomie klasy podstawowej buhahaa syf z gil..em haha kolega w szkole ci podpowiedział teskt ? haha jak kiedyś może zdobędziesz chociać podstawową wiedzą na temat rynków finansowych to może, ale to może zrozumiesz o co chodzi i jak wielkie głupoty piszesz hahaha
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Opat [188.146.164.*]
    Moszna dlaczego mnie obrażasz. Widzisz kurs leci ale końcówka sesja wyglądała obiecująco. Jutro Moszna advertigo będzie na plusie. Jak tam u ciebie na Blumerang? Kupiłeś pewne za 11.6 zł, a teraz kurs uciekł w dół. Widzisz nie potrafisz inwestować, zawsze wchodzisz na górce. Trzymaj się zabierz kapitał z gieldy no jak mama się dowie ile umoczyles, uhahaha
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Moszna [31.0.83.*]
    ale czym cię obrażam??? Napisałem, że kurs kolejny dzień z mocnym spadkiem! A ty piejesz, ze jest super. Rozumiem, że jesteś sfrustrowany, ale kijem Wisły nie zawrócisz, wiec jutro być może chwile będzie odbicie zdechłego kota, ale później wiesz jak będzie - znowu minus 7% i tak do 0,35!
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Opat [188.146.164.*]
    A dlaczego mam nie wychwalać skoro zainwestowałem sporą gotówkę i wierzę że ta firma przyniesie za jakiś czas niezły zysk. A ty normalnie też taki sceptyk?
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Moszna [31.0.52.*]
    Powiedzmy realista, życzę Ci wszystkiego dobrego i dużego zwrotu z tej inwestycji. Sobie tez
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~Ave [89.65.13.*]
    dzieciaczku ile straciłeś z kieszonkowego na spółkach Ciszewskiego, że tak latasz i płaczesz ? hahaha słaby element musi odpaść, słaby jest dawcą kapitału, tak więc zobacz w lustro i musisz się z tym pogodzić :) niestety, za żenująco niski poziom wyedukowania oraz jak widać stopień rozwoju intelektualnego poniżej wszelkiego krytycznego poziomu musiałeś zapłacić realnymi pieniędzmi, a teraz jak dziecko z podstawówki będziesz wylewać żale i płakać na forum bankiera buhahahaha gratulacje dla ciebie hahahahaha
  • Re: Advertigo jazda biała gwiazda Autor: ~abc [85.221.145.*]
    ciekawe jakim głosikiem bedziesz spiewał jak na koniec tygodnia bedzie kurs 90 groszy, ty fachowcu od tracenia kasy..

pewnie tak od 1,60 naganiasz na tę padlinę, powiesili na haku to tylko spamowanie na forum pozostało ..
[x]
ADVERTIGO 0,77% 0,26 2025-12-05 15:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.