bardziej pewny jest spadek na blumerang, jak tam nawet espi o saule nie pomogło buhahaaha a zamiast rosnąć to spada :) jesteś strasznie monotematyczny, masz strasznie niski poziom wyedukowania, nawet tragiczny można napisać, dobrze,że ktoś ci płaci za pisanie na necie tych głupot, bo przynajmniej masz co jeść, a nie tylko szczaw i mirabelki... chociaż patrząc na twoje wypowiedzi to jeszcze musiałbyć mi dopłacać za te wypociny :)
typowy s.yf z gilem, codzienne zrzuty i lekkie podbijanie na koniec, jesli ktos nie ma to lepiej niech nie kupuje bo go zasypią i nie wyjdzie już z tej inwestycji
o kolejny doradca na poziomie klasy podstawowej buhahaa syf z gil..em haha kolega w szkole ci podpowiedział teskt ? haha jak kiedyś może zdobędziesz chociać podstawową wiedzą na temat rynków finansowych to może, ale to może zrozumiesz o co chodzi i jak wielkie głupoty piszesz hahaha
Moszna dlaczego mnie obrażasz. Widzisz kurs leci ale końcówka sesja wyglądała obiecująco. Jutro Moszna advertigo będzie na plusie. Jak tam u ciebie na Blumerang? Kupiłeś pewne za 11.6 zł, a teraz kurs uciekł w dół. Widzisz nie potrafisz inwestować, zawsze wchodzisz na górce. Trzymaj się zabierz kapitał z gieldy no jak mama się dowie ile umoczyles, uhahaha
ale czym cię obrażam??? Napisałem, że kurs kolejny dzień z mocnym spadkiem! A ty piejesz, ze jest super. Rozumiem, że jesteś sfrustrowany, ale kijem Wisły nie zawrócisz, wiec jutro być może chwile będzie odbicie zdechłego kota, ale później wiesz jak będzie - znowu minus 7% i tak do 0,35!
A dlaczego mam nie wychwalać skoro zainwestowałem sporą gotówkę i wierzę że ta firma przyniesie za jakiś czas niezły zysk. A ty normalnie też taki sceptyk?
dzieciaczku ile straciłeś z kieszonkowego na spółkach Ciszewskiego, że tak latasz i płaczesz ? hahaha słaby element musi odpaść, słaby jest dawcą kapitału, tak więc zobacz w lustro i musisz się z tym pogodzić :) niestety, za żenująco niski poziom wyedukowania oraz jak widać stopień rozwoju intelektualnego poniżej wszelkiego krytycznego poziomu musiałeś zapłacić realnymi pieniędzmi, a teraz jak dziecko z podstawówki będziesz wylewać żale i płakać na forum bankiera buhahahaha gratulacje dla ciebie hahahahaha