jak to nieznany ? to twoje informacje o cudach to już bezużyteczne ? zawładnął spółką i cuda wyczynia . nikt już nie chce z szalbierzem mieć nic wspólnego . to samo na borku . ma te swoje kwitki i rodzinka pogrywa żeby na życie zarobić . wiedzą kiedy co będzie i zarabiają na chleb . rynek olał ich . i my olejemy tylko będzie okazja . tyle czasy had zmarnował i jeszcze śmiechy robi na kursie .
Korekty występują nawet w silnych trendach , - 40 % w impulsie wzrostowym nie powinno być niespodzianką , nawet dla takiego wytrawnego gracza jak xxxxx ;)
Dnia 2021-04-20 o godz. 15:31 ~Skotek napisał(a): > Korekty występują nawet w silnych trendach , - 40 % w impulsie wzrostowym nie powinno być niespodzianką , nawet dla takiego wytrawnego gracza jak xxxxx ;)
NO i mamy prawdziwe oblicze Skotka , sprzedal i niedlugo znikne dopiero jak kupi to sie pozytywnie uaktywni i bedze podziwiny ,oby kiedys sie nie przejechal ??????
Oprócz trendu spadkowego nic ciekawego nie pokazuje .Na tygodniowym siła spada .. Znamienne jest ,że dzisiejsze zamknięcie jest najniższe od 1,5 miesiąca , całej ostatniej konsolidacji. Gdybym miał przewidywać to teraz zjazd do 3.5-3.6 ze zrobieniem młota na SMA 50 , ale nawet nie będę zdziwiony jak spadnie do 3,20. Dalsze silne wsparcie to 2.30 ,ale to Skotan ,może być nawet i jazda na 9.50. Któż to wie co tam Romkowi w głowie siedzi ;)
Pocieszające jest ,że sprzedaż wzrasta , i zaczynaja reklamować estrovite i supersonica na reklamach googla. Znaczna część sprzedaży olejków może pochodzić też od kosmetyczki z HealthLabs. Smartme szaleje w internecie . Coraz więcej aptek , empiki, i sklepy online. Laska stworzyła kilka suplementów,podobnie jak Zieba i przychody , tym bardziej zyski ma większe od naszej perły , ...to jest smutne ..
Bo nasza perła ma nie mieć zysków i robią wszystko żeby tak było jak najdłużej .Takie trochę dziwne .kupuje Estery w Gemini A oni już nie są wymienieni w raportach skotana jako większy odbiorca .A byli .80 %akcji w ulicy i pozwalają dla ćwoka z pipidówy trząść kursem .wprost śmieszne .żeby kilkoma akcjami buraki uwalały kurs .I już 3.20 A nawet 2.30 co poniektórzy widzą .przyjdzie raport -wróci kurs na 4.10 i znów miesiąc popierdywania co godzinę po 30 akcyjek będzie. A staruch dalej swoją gierkę będzie prowadził .
xxxx pisałem , crypto. jeszcze nie jest za póżno . teraz mam MANA. wirtualny świat na blokchainie , ludzie zwariowali , wydają miliony na jakieś wirtualne działki , ale trend jest mocny ...
Nie na moje zdrowie .chce spokojnie funkcjonować .co robić z kasy ?jakieś zbytki i niepotrzebne rzeczy kupować?
Olać to .za dużo kosztowało to truchło buraka zdrowia .
Kosmetyczka odpowiada za 30 % sprzedaży . Jej suplement jest znacznie droższy od estrovity , na jednym produkcie ma więcej zysku niż cały Skotan, a ma już ich prawie 20 ...
Chłopaki z supersonica chwalą się dwucyfrowym miesięcznym przyrostem ze sprzedaży to gdzie tak kasa za Yarrowie ? "Kolejne dostawy preparatu YARRTICA do Nigerii są już w trakcie przygotowania " a nosek coraz dłuższy ..
Kilka dni temu myslałem dokupic tego gniota, ale czułem ze to sa scie,rwa zakłamane i wybralem inne spolki...podobny podjazd i zagrywki jak kilka lat temu, skotan niedoszacowany itd
A ja mam pytanie do tych co najbardziej sie orientuja o ile tacy tutaj sa i znaja byc moze skotan od " podszewki". W innowacjach Skotan na pozycji trzeciej ma umieszczony projkt wodorowy,czy to juz rzeczywiscie sprawa zamknieta a jesli tak to dlaczego nie usuneli.Przeciez wodor aktualnie to temat na topie i z ogromnymi perspektywami.Tu ida ogromne pieniadze. A wiec co jest? Dla nich ta sprawa zamknieta? To niech usuna juz ze swojej stropny!!
a o czym tu pisać . powrzucaj jakieś linki o działalności , bo zawsze jesteś aktywny jak ich info lub raport lub duży wzrost . jak smuta to nic nie wrzucasz .
Dnia 2021-04-20 o godz. 21:53 ~Skotek napisał(a): > Oprócz trendu spadkowego nic ciekawego nie pokazuje .Na tygodniowym siła spada .. > Znamienne jest ,że dzisiejsze zamknięcie jest najniższe od 1,5 miesiąca , całej ostatniej konsolidacji. > Gdybym miał przewidywać to teraz zjazd do 3.5-3.6 ze zrobieniem młota na SMA 50 , ale nawet nie będę zdziwiony jak spadnie do 3,20. > Dalsze silne wsparcie to 2.30 ,ale to Skotan ,może być nawet i jazda na 9.50. Któż to wie co tam Romkowi w głowie siedzi ;)
Czas na ponowną zmianę trendu . Obecnie na bardzo silnym wsparciu ( linia trendu,poziom wsparcia ,ważny poziom fibo i sma 50 na tyg i 200 na dziennym) i w końcu dywergencja na RSI ;) Musi odbić ;)