Witam, czy ktoś ma jakie informację dotyczące czynności prokuratury w prawie Zabezpieczonych obligacji ? Same wiadomości o zatrzymaniu podejrzanych w sumie nic nie wnoszą do sprawy!!!!!
dołączam się do pytań i robie wystomp, prawie 40 tys w plecy i pocału nas pan w ... miałem/mam obligi zabezpieczone i niezabezpieczone, z żadnymi nic się nie dzieje, gdzie jest osoba odpowiedzialna z zabezpieczenie obligacjii?? Przecież to jest ktoś z imienia i nazwiska, rozpłynął się? A może siedzi???
Pan ziobro bardzo dobrze zreformował prokuraturę i sądy. Wszystko działa legancko, sprawy nie polityczne są załatwiane w oka mgnieniu, a te polityczne jeszcze szybciej. Wyraźna poprawa, wyraźna...ale będzie jeszcze potrzebna jedna kadencja, żeby dokończyć te leganckie reformy
Podpinam się pod pytanie - może ktoś coś wie, moze są jakieś nowe "okoliczności". Dodatkowo może ktoś ma prospekt emisyjny obligów GND0513? Mam ich trochę na rachunku, a zabezpieczeniem były udziały w jakimś FIZ ale nie wiem jakim ... Piotrek
czy to jakas kancelaria? ja bym chętnie sprzedał swoją wierzytelność. Mam ok 30 obligacji o wartości nominalnej 1000zl kazda, z tego 20 zabezpieczonych. Rachunek w DM BOŚ.